Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ICON iKeyboard 8X

ICON iKeyboard 8X

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ICON iKeyboard 8X z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, midi kontroléry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným ICON iKeyboard 8X .

Detailní informace

88-klávesový MIDI keyboard ze série X zkombinovaný s jednokanálovým DAW kontrolerem, který je vybaven polovyváženými klávesami v plné velikosti s realistickou klavírní mechanikou a nastavitelnými křivkami frekvence, tlačítky pro nastavení oktávy či transpozice, a dotykovými proužky pro pitch-bend a modulaci. Sekce kontroleru nabízí dotykový fader se světelnou LED odezvou pro ovládání a automatizaci úrovně a jiných parametrů, plus tlačítka pro funkce mute/solo/record a možnost selekce skladeb a baněk. Pro módy playback, nahrávání, loopování nebo... změna automatizace jsou k dispozici také transportní tlačítka. Velký otočný kodér s LED kroužkem může být použit pro posouvání, nastavení úrovní odesílaného signálu, řízení parametrů zásuvných modulů, a mnohé jiné funkce. Další ovladače zahrnují kódovací ovladač se dvěma funkcemi a 11-segmentovým LED podsvícením indikujícím polohu otáčení, 3-segmentovou LED obrazovku a 18 přiřaditelných podsvícených tlačítek. Keyboard je vybaven presety pro nejpopulárnější DAW softwary včetně Nuendo, Logic Pro, Pro Tools, Ableton Live, Samplitude a Studio One. Kromě toho využívá ovládací protokoly Mackie a HUI pro presety a automatické mapování, a může být nakonfigurován i pro obecné MIDI hodnoty. Každý ovladač může být mapován pro jakoukoliv MIDI aplikaci díky softwaru IMAP. K dispozici jsou i výstupy pro sustain a expression pedály, MIDI výstup, vysokorychlostní USB 2.0 propojení a napájecí vstup.
Počet kláves: 88 Velikost kláves: Standard Provoz na baterie: Ne Země původu: Čína USB MIDI: Ano Typ kláves: Polovyvážená Provedení povrchu klaviatury: Hladký Adaptér součástí: Ne Napájení: Adaptér Varianta: X Balení obsahuje: Manuál Vstupy: Sustain pedál Vstupy: Expression Pedal Výstupy: MIDI OUT Hloubka (cm): 18.9 Výška (cm): 7.4 Hmotnost: 6,61 kg Šířka (cm): 140.3 Balení obsahuje: USB kabel : 20210302.0

Produkt je výrobek značky Icon ,distribuovaný s EAN kódem 4897022374174.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Icon, Hobby, hudba a výtvarné umění Icon, Hudební nástroje Icon, Elektronické hudební nástroje Icon, MIDI kontroléry Icon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ICON iKeyboard 8X a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, midi kontroléry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Icon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Icon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ICON iKeyboard 8X
Právě si prohlížíte...

4590,- Kč