ICON iKeyboard 3 Nano - 7% sleva

-7%
ICON iKeyboard 3 Nano
2 103 2 263 431
2 103,- Kč

Původní cena: 2 263,- Kč


Hodnocení:


ICON iKeyboard 3 Nano z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, midi kontroléry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným ICON iKeyboard 3 Nano .

Zlevněné zboží

25-klávesový MIDI keyboard zkombinovaný s jednokanálovým DAW kontrolerem ze série Nano, který je vybaven klávesami citlivými na frekvenci, tlačítky pro nastavení oktávy či transpozice, a ovládacími knoflíky pro pitch-bend a modulaci. Kromě toho nabízí i kódovací ovladač s dvěma funkcemi a 11-segmentovým LED podsvícením indikujícím polohu otáčení, a nastavitelné multi-frekvenční křivky. Keyboard je vybaven presety pro nejpopulárnější DAW softwary včetně Nuendo, Logic Pro, Pro Tools, Ableton Live, Samplitude a Studio One. Kromě toho využívá ovlád...ací protokoly Mackie a HUI pro presety a automatické mapování, a může být nakonfigurován i pro obecné MIDI hodnoty. Každý ovladač může být mapován pro jakoukoliv MIDI aplikaci díky softwaru iMap. K dispozici jsou i výstupy pro sustain a expression pedály, MIDI výstup, vysokorychlostní USB 2.0 propojení a napájecí vstup. Rozměry: 476 x 189 x 72 mm. Balení obsahuje : USB kabel Hloubka (cm) : 18.9 Balení obsahuje : Manuál Provedení povrchu klaviatury : Hladký Velikost kláves : Standard Výstupy : MIDI OUT USB MIDI : Ano Šířka (cm) : 47.6 Země původu : Čína Varianta : Nano Adaptér součástí : Ne Počet kláves : 25 Napájení : Adaptér Provoz na baterie : Ne Typ kláves : Polovyvážená Hmotnost : 1,95 kg Vstupy : Sustain pedál Výška (cm) : 7.2 Vstupy : Expression Pedal

Produkt je výrobek značky Icon ,distribuovaný s EAN kódem 4897022374181.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Icon, Hobby, hudba a výtvarné umění Icon, Hudební nástroje Icon, Elektronické hudební nástroje Icon, MIDI kontroléry Icon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ICON iKeyboard 3 Nano a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, midi kontroléry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Icon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Icon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ICON iKeyboard 3 Nano
Právě si prohlížíte... - 7% sleva

2103,- Kč