Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ICON iKeyboard 3 Mini

ICON iKeyboard 3 Mini

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ICON iKeyboard 3 Mini z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, midi kontroléry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným ICON iKeyboard 3 Mini .

Detailní informace

Výkonný USB/MIDI kontrolér a klávesnice v jednom. Obsahuje 25 kláves, citlivých na dotek, kombinovaný Pitch/Modulation joystick, přepínání oktáv Up/Down, tlačítko pro posun transpozice Up/Down, tlačítko Sustain, Arpeggiator, kombinovaný Gate/Arp joystick pro nastavení parametrů, Tap funkci a volbu křivek citlivosti. Zařízení podporuje většinu DAW softwarů včetně Cubase, Nuendo, Samplitude, Logic Pro, Abelton Live, Pro Tools, Reaper a Reason, je vybaveno iMap softwarem pro snadné mapování MIDI funkcí a je možné upgradovat jeho firmware pomocí US...B připojení a iMap softwaru. Je vyhotoveno v odolné kovové konstrukci s Kensington lock portem. Připojuje se pomocí MIDI výstupu, USB (mini B) konektoru a standardního USB konektoru. Je kompatibilní s OS Windows (až po verzi 10) a Mac OS (až po verzi X 10.10). Napájení je možné pomocí USB připojení. Rozměry: 477 x 155 x 70 mm. Hmotnost: 0.8 kg. Hmotnost : 800 g Šířka (cm) : 40.24 Velikost kláves : Standard Adaptér součástí : Ne Napájení : Adaptér Počet kláves : 25 Hloubka (cm) : 12.13 Výška (cm) : 4.1 Varianta : Mini Země původu : Čína

Produkt je výrobek značky Icon ,distribuovaný s EAN kódem 4897022373658.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Icon, Hobby, hudba a výtvarné umění Icon, Hudební nástroje Icon, Elektronické hudební nástroje Icon, MIDI kontroléry Icon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ICON iKeyboard 3 Mini a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, midi kontroléry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Icon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Icon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ICON iKeyboard 3 Mini
Právě si prohlížíte...

1579,- Kč