CME Xkey37 LE - 9% sleva

-9%
CME Xkey37 LE
3 859 4 221 291
3 859,- Kč

Původní cena: 4 221,- Kč


Hodnocení:


CME Xkey37 LE z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, midi kontroléry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným CME Xkey37 LE .

Zlevněné zboží

Přenosný MIDI klávesový kontrolér ze série Xkey, který je o 20% lehčí než 11palcový MacBook Air - s hmotností pouhých 880 g - a mimořádně tenký díky své výšce jen 16 mm. Poskytuje 37 plnohodnotných kláves s vysokou citlivostí a polyfonním aftertouchem, je 100% kompatibilní s MIDI a je napájen a aktualizovatelný prostřednictvím jediného kabelu USB, bez potřeby použití baterií. Může být použit s libovolnými hudebními aplikacemi na různých zařízeních, jakož i s bezplatnou aplikací Xkey Plus pro vlastní konfiguraci klávesnice. Kontrolér také poskyt...uje tlačítka Pitch Bend a Modulation, tlačítka Octave +/- a tlačítko Sustain, LED indikátor aktivity a robustní vysoce-kvalitní hliníkové tělo, které má stejnou povrchovou úpravu jako MacBook. K dispozici je také speciální konektor Xport, který slouží jako MIDI OUT, vstup pro sustain pedál či expression pedál. Kabel Micro USB je součástí balení. Rozměry: 553 x 135 x 16 mm. Vstupy : X Cable Provoz na baterie : Ne Výška (cm) : 1.6 USB MIDI : Ano Adaptér součástí : Ano Balení obsahuje : USB kabel Napájení : Adaptér Provedení povrchu klaviatury : Hladký Země původu : Čína Velikost kláves : Standard Hloubka (cm) : 13.5 Vstupy : Micro USB Hmotnost : 890 g Typ kláves : Touch Sensitive Varianta : Standardní nabídka Šířka (cm) : 55.3 Balení obsahuje : Manuál Počet kláves : 37

Produkt je výrobek značky Cme ,distribuovaný s EAN kódem 8885011100091.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Cme, Hobby, hudba a výtvarné umění Cme, Hudební nástroje Cme, Elektronické hudební nástroje Cme, MIDI kontroléry Cme.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CME Xkey37 LE a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, midi kontroléry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cme a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cme najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CME Xkey37 LE
Právě si prohlížíte... - 9% sleva

3859,- Kč