Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

CME Xkey Air 25

CME Xkey Air 25

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


CME Xkey Air 25 z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, midi kontroléry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným CME Xkey Air 25 .

Detailní informace

Přenosný MIDI klávesový kontrolér ze série Xkey, který nabízí bezdrátové připojení přes Bluetooth 4 a váží jen 610 g, méně než iPad. Poskytuje 25 plnohodnotných kláves s vysokou citlivostí a polyfonním aftertouchem, je 100% kompatibilní s MIDI a napájen pomocí dobíjecí lithiové baterie pro hodiny hudební tvorby. Nabíjení baterie jakož i updatování firmwareu se provádí pomocí Micro USB kabelu, který je součástí balení. Kontrolér může být použit s libovolnými hudebními aplikacemi na různých zařízeních, jakož i s bezplatnou aplikací Xkey Plus pro ...vlastní konfiguraci klávesnice. Kontrolér také poskytuje tlačítka Pitch Bend a Modulation, tlačítka Octave +/- a tlačítko Sustain, LED indikátory aktivity, stavu připojení a statusu baterie, a robustní vysoce-kvalitní hliníkové tělo, které má stejnou povrchovou úpravu jako MacBook. Rozměry: 338 x 135 x 16 mm. Počet kláves: 25 Velikost kláves: Standard Země původu: Čína Provoz na baterie: Ne Balení obsahuje: USB kabel USB MIDI: Ano Typ kláves: Touch Sensitive Provedení povrchu klaviatury: Hladký Adaptér součástí: Ano Napájení: Adaptér Vstupy: Micro USB Hloubka (cm): 13.5 Výška (cm): 1.6 Hmotnost: 610 g Šířka (cm): 38.8

Produkt je výrobek značky Cme ,distribuovaný s EAN kódem 8885011100169.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Cme, Hobby, hudba a výtvarné umění Cme, Hudební nástroje Cme, Elektronické hudební nástroje Cme, MIDI kontroléry Cme.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CME Xkey Air 25 a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, midi kontroléry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cme a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cme najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CME Xkey Air 25
Právě si prohlížíte...

4460,- Kč