CME Xkey 25 Gold

CME Xkey 25 Gold
3 007 2 693 989
3 007,- Kč

Původní cena: 2 693,- Kč


Hodnocení:


CME Xkey 25 Gold z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, midi kontroléry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným CME Xkey 25 Gold .

Detailní informace

USB MIDI keyboard společnosti CME. Přenosný kontroler je ideální volbou pro časté přenášení. Vybaven je kompaktní hliníkovou konstrukcí s nízkým profilem. Díky speciálnímu mechanismu klaviatury nabízejí klávesy tloušťku pouze 3,6 mm a vynikající pocit při hře. Dynamické klávesy v plné velikosti přinášejí funkci polyphonic aftertouch.
Mechanika klaviatury navíc zajišťuje stejnou odezvu při stisknutí v jakémkoli místě daného klávesu. To přispívá k vynikající reakci, pohodlnému pocitu a rychlosti přehrávání. Klávesy disponují citlivostí se 12...8 úrovněmi. Kromě funkce polyphonic aftertouch obsahuje nástroj ovládací prvky pro pitch a modulaci.
Zařízení je kompatibilní s PC, Mac, iPad a tablety díky USB připojení. Poskytuje přenos MIDI dat pro jakýkoliv nahrávací software prostřednictvím USB. USB kabel zároveň zajišťuje napájení zařízení.
Hloubka (cm) : 13.5 Barva podle výrobce : Zlatá Země původu : Čína Barva : Zlatá Hmotnost : 610 g Šířka (cm) : 38.8 Výška (cm) : 1.6

Produkt je výrobek značky Cme ,distribuovaný s EAN kódem 8885011100046.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Cme, Hobby, hudba a výtvarné umění Cme, Hudební nástroje Cme, Elektronické hudební nástroje Cme, MIDI kontroléry Cme.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Gold
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CME Xkey 25 Gold a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, midi kontroléry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cme a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cme najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CME Xkey 25 Gold
Právě si prohlížíte...

3007,- Kč