Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Arturia MiniLab MK II WH

Arturia MiniLab MK II WH

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Arturia MiniLab MK II WH z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, midi kontroléry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Arturia MiniLab MK II WH .

Detailní informace

Při zakoupení tohoto produktu získáváte ZDARMA software v hodnotě 10 000 Kč. Arturia Mini V, Stage 73 V & Rev Plate 140 si můžete stáhnout a nainstalovat po přihlášení do svého Arturia účtu. Akce se vztahuje na produkty zakoupené po 21.10.2021 (včetně).Vysoce kvalitní MIDI kontroler z limitované edice v bílém barevném provedení, který nabízí přímý přístup k zvukem jakéhokoli virtuálního studia a jejich ovládání pomocí zeštíhlené klaviatury s 25 na rychlost citlivými klávesami a dvěma sety 8 vysoce kvalitních, na rychlost a tlak citlivých padů s... RGB podsvícením. Kromě toho nabízí i 16 otočných koderů (na 2 z nich je možné i kliknout), 2 kapacitní dotykové snímače pro pitch-bend a modulation wheel, a tlačítka pro zvýšení/snížení oktávy pro plný rozsah. Umožňuje vytvoření 8 uživatelských presetů a připojení sustain pedálu. Zařízení je napájeno pomocí USB připojení a pracuje s jakýmikoli zařízeními s USB/MIDI připojením (není vyhnutné instalovat žádné drivery). Kromě toho se dodává s oceňovanými softwarovými tituly včetně Analog Lab Lite pro možnost hraní s využitím zvuků stovek legendárních syntezátorů, klavírů či varhan (včetně UVI Grand – zvuku světoznámého klavírního křídla Steinway Model D); a Ableton Live Lite pro nahrávání, aranžování a kultivování jakéhokoliv hudebního nápadu. Šířka (cm) : 35.5 Hloubka (cm) : 22.0 Země původu : Čína Napájení : Adaptér Balení obsahuje : Adaptér Provedení povrchu klaviatury : Hladký Provoz na baterie : Ne Barva podle výrobce : Bílá Velikost kláves : Mini Počet kláves : 25 Balení obsahuje : USB kabel Vstupy : Sustain pedál Hmotnost : 1,4 kg Výška (cm) : 3.6 Typ kláves : Touch Sensitive Modulace : Ano Pitch bend : Ano Adaptér součástí : Ano USB MIDI : Ano Balení obsahuje : Manuál Balení obsahuje : Software Download Card Barva : Bílá

Produkt je výrobek značky Arturia ,distribuovaný s EAN kódem 3760033531052.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Arturia, Hobby, hudba a výtvarné umění Arturia, Hudební nástroje Arturia, Elektronické hudební nástroje Arturia, MIDI kontroléry Arturia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 890,- Kč
2 748,- Kč
Detail
8 269,- Kč
8 029,- Kč
Detail
11 090,- Kč
10 390,- Kč
Detail
3 526,- Kč
Detail
11 590,- Kč
Detail
11 790,- Kč
10 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Arturia MiniLab MK II WH a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, midi kontroléry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Arturia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Arturia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Arturia MiniLab MK II WH
Právě si prohlížíte...

1777,- Kč