Arturia KeyStep 32

Arturia KeyStep 32
3 259 3 100 1522
3 259,- Kč

Původní cena: 3 100,- Kč


Hodnocení:


Arturia KeyStep 32 z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, midi kontroléry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Arturia KeyStep 32 .

Detailní informace

Klávesový multifunkční kontroler pro několik typů zařízení s vestavěným sekvencer. Arturia Keystep je vybaven klaviaturou Slimkey s 32 klávesami s dynamikou a funkcí aftertouch. Kromě toho nabízí i výkonný arpeggiator s různými průběhy. Velkou devizou tohoto zařízení je i 8 paměťových míst pro 8 polyfonních sekvenci, které můžete navíc transponovat a přepisovat přímo za chodu. Keystep nekončí jen při jednoduché MIDI, či USB kompatibilitě. Vybaven je i vstupy a výstupy pro 2PPQ konektor (Korg Volcom), 24 PPQ Din a 48 PPQ DIN pro další synchroniz...aci. Kromě toho zde najdete výstupy pro CV / GATE, kterými lze kontrolovat analogová zařízení například v EuroRacku a samozřejmostí jsou i konektory MIDI In / Out a USB MIDI - to vše v nesktočne kompaktním provedení. Barevné provedení: White. Vstupy : MIDI IN Barva podle výrobce : Bílá USB MIDI : Ano Balení obsahuje : USB kabel Hloubka (cm) : 14.5 Varianta : KeyStep 32 Hmotnost : 1,4 kg Adaptér součástí : Ano Provoz na baterie : Ne Výstupy : Pitch Typ kláves : Touch Sensitive with Aftertouch Nabízená konfigurace : Standardní nabídka Balení obsahuje : Manuál Výška (cm) : 3.6 Velikost kláves : Standard Výstupy : Sync Vstupy : Sync Napájení : Adaptér Výstupy : Mod Provedení povrchu klaviatury : Hladký Vstupy : Sustain Výstupy : MIDI OUT Výstupy : Gate Země původu : Čína Šířka (cm) : 48.5 Počet kláves : 32

Produkt je výrobek značky Arturia ,distribuovaný s EAN kódem 3760033530970.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Arturia, Hobby, hudba a výtvarné umění Arturia, Hudební nástroje Arturia, Elektronické hudební nástroje Arturia, MIDI kontroléry Arturia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 990,- Kč
3 737,- Kč
Detail
11 790,- Kč
10 190,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Arturia KeyStep 32 a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, midi kontroléry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Arturia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Arturia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Arturia KeyStep 32
Právě si prohlížíte...

3259,- Kč