Arturia Keylab mkII 49 WH

Arturia Keylab mkII 49 WH
11 490 10 690 321
11 490,- Kč

Původní cena: 10 690,- Kč


Hodnocení:


Arturia Keylab mkII 49 WH z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, midi kontroléry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Arturia Keylab mkII 49 WH .

Detailní informace

USB MIDI kontroler klaviatura. KeyLab MkII je luxusní, expresivní nástroj pro nahrávací studio nebo koncertování. Přináší bezkonkurenční konektivitu, snadnou integraci, přizpůsobitelné rozhraní a inspirativní software. Vybaven je kvalitní dynamickou klaviaturou s 49 klávesami. Dále je k dispozici 16 RGB podsvícených padů, 9 faderů, 9 otočných knoflíků a ovládací prvky pro DAW. Možnosti připojení zahrnují CV/Gate výstupy, expression, sustain, MIDI, USB a 3 přiřaditelné vstupy pro pedál. Tím je umožněno jednoduše ovládat synth a Eurorack moduly. ...KeyLab MkII je dodáván s kvalitním hudebním softwarem: Analog Lab s 6500 synth zvuky, Ableton Live Lite a Piano V. Umožňuje výběr zvuků, prohlížení předvoleb, přepínání partů a disponuje inteligentním ovládáním. Standalone nebo plug-in provoz: VST, VST3, AU, AAX. KeyLab MkII je kompatibilní se všemi populárními DAW software: Pro Tools, Logic Pro X, FL Studio, Bitwig, Cubase, Ableton Live, Digital Performer, Studio One. Rozměr (š x h x v): 793 x 297 x 53 mm. Hmotnost: 6,3 kg. Barva: White Barva : Bílá Adaptér součástí : Ano USB MIDI : Ano Hmotnost : 6,3 kg Provedení povrchu klaviatury : Hladký Země původu : Čína Šířka (cm) : 29.7 Balení obsahuje : USB kabel Velikost kláves : Standard Technologie klávesnice : Dynamický Provoz na baterie : Ne Počet kláves : 49 Vstupy : AUX (Jack 6,3mm TS) Výška (cm) : 5.3 Vstupy : MIDI IN Výstupy : MIDI OUT Barva podle výrobce : Bílá Balení obsahuje : Ovladač Vstupy : Sustain Napájení : Adaptér Vstupy : Expression Hloubka (cm) : 79.3 Vstupy : CV Jack 3,5 mm Výstupy : CV Jack 3,5mm TS

Produkt je výrobek značky Arturia ,distribuovaný s EAN kódem 3760033531335.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Arturia, Hobby, hudba a výtvarné umění Arturia, Hudební nástroje Arturia, Elektronické hudební nástroje Arturia, MIDI kontroléry Arturia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 898,- Kč
3 752,- Kč
Detail
2 368,- Kč
2 206,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Arturia Keylab mkII 49 WH a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, midi kontroléry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Arturia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Arturia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Arturia Keylab mkII 49 WH
Právě si prohlížíte...

11490,- Kč