Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Arturia KeyLab Essential 49 SET - 6% sleva

-6%
Arturia KeyLab Essential 49 SET

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Arturia KeyLab Essential 49 SET z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, midi kontroléry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Arturia KeyLab Essential 49 SET .

Zlevněné zboží

HLAVNÍ OBRÁZEK SETU JE ILUSTRAČNÍ ! - SET s příslušenstvím za zvýhodněnou cenu. Příslušenství a spotřební materiál budete i tak dříve či později potřebovat. Pokud si jej vyberete hned, můžete ušetřit spoustu peněz a také ušetříte čas. Už to nebudete muset řešit později. Navíc máte jistotu, že uvedené příslušenství v rámci tohoto SETU je pro konkrétní nástroj vhodné. Balení obsahuje : Manuál Hmotnost : 3 kg Balení obsahuje : Adaptér Balení obsahuje : USB kabel Balení obsahuje : Protiprachový kryt Země původu : Čína Vstupy : Sustain pedál Barva :... Bílá Výstupy : MIDI OUT Adaptér součástí : Ano USB MIDI : Ano Set : Ano Provedení povrchu klaviatury : Hladký Velikost kláves : Standard Napájení : Adaptér Balení obsahuje : Ovladač Barva podle výrobce : Bílá Výška (cm) : 7.6 Hloubka (cm) : 24.8 Nabízená konfigurace : Set Počet kláves : 49 Šířka (cm) : 78.4 Provoz na baterie : Ne Technologie klávesnice : Dynamický

Produkt je výrobek značky Arturia.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Arturia, Hobby, hudba a výtvarné umění Arturia, Hudební nástroje Arturia, Elektronické hudební nástroje Arturia, MIDI kontroléry Arturia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 890,- Kč
2 748,- Kč
Detail
8 269,- Kč
8 029,- Kč
Detail
2 790,- Kč
2 721,- Kč
Detail
23 290,- Kč
22 490,- Kč
Detail
5 444,- Kč
5 229,- Kč
Detail
20 890,- Kč
Detail
11 790,- Kč
10 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Arturia KeyLab Essential 49 SET a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, midi kontroléry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Arturia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Arturia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Arturia KeyLab Essential 49 SET
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

5587,- Kč