Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Arturia KeyLab 88 MKII Black Edition

Arturia KeyLab 88 MKII Black Edition

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Arturia KeyLab 88 MKII Black Edition z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, midi kontroléry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Arturia KeyLab 88 MKII Black Edition .

Detailní informace

Dokonalý piano-feel master kontroler. Profesionální pocit, hluboká integrace a absolutní kontrola nad vaším výkonem - k dispozici v luxusním černém provedení po omezenou dobu.Profesionální volbaKeyLab 88 MkII nastavuje standard pro MIDI kontroléry. Ať už jste začínajícím producentem, žádaným hráčem nebo zaneprázdněným profesionálům, je to špičkový nástroj sestaven pro každou hudební aplikaci. V klasické černé barvě kombinuje eleganci klavírní kladívkové mechaniky v plném rozsahu s univerzálností špičkového keyboardu. Počet kláves: 88 Adaptér so...učástí: Ne Typ kláves: Fatar with Aftertouch Aftertouch: Ano Vstupy: MIDI IN Vstupy: CV Jack 3,5 mm Vstupy: Expression Pedal USB: Ano Země původu: Čína Výška (cm): 11.2 Šířka (cm): 129.3 Hloubka (cm): 32.2 Barva podle výrobce: Černá Provoz na baterie: Ne Balení obsahuje: Notový stojan Barva: Černá Výstupy: MIDI OUT Výstupy: CV Jack 3,5mm TS Software: Ableton Live Lite Napájení: Adaptér Ovládací knoflíky: 9 Fadery: 9 Modulace: Ano Pitch bend: Ano Velikost kláves: Standard Displej: Ano Funkce záznamu: Ano Technologie klávesnice: Hammer Action Dynamická klaviatura: Ano USB MIDI: Ano USB to Device: Ne USB to Host: Ne Hmotnost: 14,7 kg Balení obsahuje: Software Balení obsahuje: USB kabel : 20210210.0

Produkt je výrobek značky Arturia ,distribuovaný s EAN kódem 3760033531595.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Arturia, Hobby, hudba a výtvarné umění Arturia, Hudební nástroje Arturia, Elektronické hudební nástroje Arturia, MIDI kontroléry Arturia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 890,- Kč
2 748,- Kč
Detail
8 269,- Kč
8 029,- Kč
Detail
2 790,- Kč
2 721,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Arturia KeyLab 88 MKII Black Edition a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, midi kontroléry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Arturia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Arturia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Arturia KeyLab 88 MKII Black Edition
Právě si prohlížíte...

22190,- Kč