Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Arturia BeatStep Pro

Arturia BeatStep Pro

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Arturia BeatStep Pro z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, midi kontroléry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Arturia BeatStep Pro .

Detailní informace

MIDI kontrolér a dynamický sekvencer pro živá vystoupení obsahující 2 nezávislé melodické sekvencery a sekvencer pro bicí. Každý z melodických sekvencerů nabízí 64 kroků v sekvencí spolu s ovládáním výšky, délky a dynamiky noty. Univerzální 16-stopý drum sekvencer nabízí jednu stopu na pad a nahrávání v reálném čase, nebo po krocích. Nabízí 16 projektů, možnost uložení až 16 sekvencí na projekt pro každý melodický sekvencer zvlášť, 16 bicích sekvencí, nebo mapu kontroléru. Dále obsahuje režim MIDI kontroléru, 16 plně přiřaditelných otočných kno...flíků, 16 tlačítek kroků, a 16 na dynamiku a tlak citlivých padů. Kromě toho disponuje funkcemi Send MIDI CC, note data, program changes, generátorem náhodnosti (randomizer) s nastavením množství a pravděpodobnosti, real-time looper/roller, tlačítka s RGB LED podsvícením, nezávislé nastavení swingu pro každou sekvenci, nebo tap tempo. Provoz na baterie: Ne Země původu: Čína Balení obsahuje: Manuál USB MIDI: Ano Varianta: Standardní nabídka Hloubka (cm): 43.2 Výška (cm): 10.7 Šířka (cm): 86.0 Hmotnost: 1,4 kg Pady: Ano Ovládací knoflíky: Black Plastic Balení obsahuje: Software Download Card Balení obsahuje: MIDI Cable Balení obsahuje: Adaptér Napájení: USB Displej: Ano Barva: Bílá Sluchátkový výstup: Ne Vstupy: MIDI IN Vstupy: Clock IN (3,5 mm TS) Vstupy: USB Výstupy: Gate Výstupy: MIDI OUT Výstupy: Hodiny Výstupy: Pitch USB to Device: Ne USB to Host: Ano Barva podle výrobce: Bílá

Produkt je výrobek značky Arturia ,distribuovaný s EAN kódem 3760033531021.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Arturia, Hobby, hudba a výtvarné umění Arturia, Hudební nástroje Arturia, Elektronické hudební nástroje Arturia, MIDI kontroléry Arturia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 890,- Kč
2 748,- Kč
Detail
8 269,- Kč
8 029,- Kč
Detail
11 090,- Kč
10 390,- Kč
Detail
2 890,- Kč
2 769,- Kč
Detail
14 490,- Kč
14 190,- Kč
Detail
3 409,- Kč
3 242,- Kč
Detail
20 190,- Kč
19 190,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Arturia BeatStep Pro a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, midi kontroléry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Arturia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Arturia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Arturia BeatStep Pro
Právě si prohlížíte...

6590,- Kč