Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Alesis QMini

Alesis QMini

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Alesis QMini z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, midi kontroléry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Alesis QMini .

Detailní informace

Alesis Qmin je nabitá 32 kompaktními klávesami a je dokonalou přenosnou MIDI klávesnicí pro všechny vaše virtuální nástroje, doplňky a další aplikace. Navržen s ohledem na cestování hudebníka i díky svému napájení z USB. Integrované tlačítka pitch a mod jsou plně kompatibilní s vašimi oblíbenými DAW a jinými programy, s regulátorem hlasitosti, který usnadňuje ovládání vašeho softwaru. Adaptér součástí : Ne Fadery : Ne Provoz na baterie : Ne Typ kláves : Velocity-Sensitive Výška (cm) : 2.0 Hloubka (cm) : 10.5 Software : MPC Beats Balení obsahuje... : Kód pro software Barva : Černá Balení obsahuje : USB kabel USB : Ano USB MIDI : Ano Šířka (cm) : 41.8 USB to Host : Ano Modulace : Ano Dynamická klaviatura : Ano Balení obsahuje : Manuál Hmotnost : 0,5 kg Pitch bend : Ne Displej : Ne Počet kláves : 32 Země původu : Čína Aftertouch : Ne USB to Device : Ne Napájení : USB

Produkt je výrobek značky Alesis ,distribuovaný s EAN kódem 0694318025376.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Alesis, Hobby, hudba a výtvarné umění Alesis, Hudební nástroje Alesis, Elektronické hudební nástroje Alesis, MIDI kontroléry Alesis.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 536,- Kč
Detail
14 490,- Kč
14 190,- Kč
Detail
3 526,- Kč
Detail
20 890,- Kč
Detail
1 176,- Kč
Detail
12 890,- Kč
11 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Alesis QMini a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, midi kontroléry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Alesis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Alesis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Alesis QMini
Právě si prohlížíte...

1290,- Kč