Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Akai LPK25 Wireless

Akai LPK25 Wireless

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Akai LPK25 Wireless z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, midi kontroléry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Akai LPK25 Wireless .

Detailní informace

Kontroler s dynamickou klaviaturou s 25 klávesami a možností bezdrátového užívání, který je možné používat i pomocí USB kabelu. Díky Plug-and-Play připojení není nutné v PC nebo Macu instalovat žádné ovladače. LPK25 je vybaven technologií Bluetooth s kompatibilitou pro Bluetooth MIDI, díky čemuž je možné snadné bezdrátové použití zařízení. LPK25 dále nabízí funkce jako octave up a down, tap tempo, nebo arpeggiator. Zařízení je vybaveno vstupem pro sustain pedál. Kontroler je možné napájet pomocí USB kabelu nebo trojice baterii typu AA, které ne...jsou součástí balení. Rozměry: 365 x 124 x 36 cm, hmotnost: 0,5 kg. Barevné provedení: Black Počet kláves: 25 Velikost kláves: Mini Provoz na baterie: Ano Země původu: Čína Hmotnost: 500 g Vstupy: Sustain pedál USB MIDI: Ano Adaptér součástí: Ano Napájení: Adaptér Varianta: Bezdrátový Balení obsahuje: Kód pro software Výstupy: USB Hloubka (cm): 12.4 Výška (cm): 3.6 Šířka (cm): 36.5 Balení obsahuje: Ovladač Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: USB kabel

Produkt je výrobek značky Akai ,distribuovaný s EAN kódem 0694318020937.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Akai, Hobby, hudba a výtvarné umění Akai, Hudební nástroje Akai, Elektronické hudební nástroje Akai, MIDI kontroléry Akai.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

11 590,- Kč
Detail
2 890,- Kč
2 769,- Kč
Detail
14 490,- Kč
14 190,- Kč
Detail
2 790,- Kč
2 721,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Akai LPK25 Wireless a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, midi kontroléry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Akai a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Akai najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Akai LPK25 Wireless
Právě si prohlížíte...

1690,- Kč