Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Korg BEATLAB mini Digitální metronom

Korg BEATLAB mini Digitální metronom

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Korg BEATLAB mini Digitální metronom z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, metronomy, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Korg BEATLAB mini Digitální metronom .

Detailní informace

Metronom a pomůcka na cvičení rytmu vyvinutá speciálně pro bubeníky a perkusionista. Zařízení nabízí funkce metronomu se spoustou rytmů, cvičení na trénink rytmů, Sound out (pomůcka na ladění bicích) a časového spínače a stopek. Beatlab disponuje velkým podsvíceným LCD displejem. Zařízení se uchycuje pomocí dvoj-polohového klipu. Napájení pomocí 2 AAA baterií. Rozměry: 82 x 82 x 27 mm. Hmotnost: 97 g. Barevné provedení: Black. Země původu: Vietnam Barva: Černá Hloubka (cm): 2.7 Displej: Ano Výška (cm): 8.2 Materiál: Plast Výstupy: Headphone Jac...k 6,3 mm Výstupy: Konektor pro sluchátka 3,5mm Balení obsahuje: AAA Baterie Typ: Digitální Hmotnost (g): 97.0 Šířka (cm): 8.2 Tempo: 30-300 Napájení: Žádné, Pouze bateriový provoz Adaptér součástí: Ne Provoz na baterie: Ano Typ baterie: AAA Balení obsahuje: Contact Microphone

Produkt je výrobek značky Korg ,distribuovaný s EAN kódem 4959112163027.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Korg, Hobby, hudba a výtvarné umění Korg, Hudební nástroje – příslušenství Korg, Metronomy Korg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Materiál: Plastic
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Korg BEATLAB mini Digitální metronom a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, metronomy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Korg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Korg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Korg BEATLAB mini Digitální metronom
Právě si prohlížíte...

1290,- Kč