Masérské lehátko inSPORTline Japane 3-dílné dřevěné bílo-oranžová - 11% sleva

-11%
Masérské lehátko inSPORTline Japane 3-dílné dřevěné  bílo-oranžová
Masérské lehátko inSPORTline Japane 3-dílné dřevěné  bílo-oranžová
Masérské lehátko inSPORTline Japane 3-dílné dřevěné  bílo-oranžová
Masérské lehátko inSPORTline Japane 3-dílné dřevěné  bílo-oranžová
4 190 4 690 1739
4 190,- Kč

Původní cena: 4 690,- Kč


Hodnocení:


Masérské lehátko inSPORTline Japane 3-dílné dřevěné bílo-oranžová z kategorie zdraví a krása, osobní péče, masáže a relaxace, masážní stoly, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Masérské lehátko inSPORTline Japane 3-dílné dřevěné bílo-oranžová .

Zlevněné zboží

Vhodné do místnosti se stálou teplotou, skládací, přenosná a lehká konstrukce, odnímatelné opěrky na ruce, možnost sklopení nohou.. Masérské lehátko inSPORTline Japane patří mezi špičku ve své třídě. Odolná trojdílná konstrukce z kvalitního bukového dřeva patří mezi hlavní přednosti lehátka. Zesílení pomocí ocelových lanek a dvou jistících kolíků na každé podpěrné noze je schopno unést zatěž až 250 kg. Šířka masérského lehátka je 70 cm a délka 195 cm, což nabízí zákazníkům pohodlnou a velkou plochu k ležení. Jeho plocha k ležení je potažena kva...litní syntetickou kůží, která je odolná proti vodě a oleji. Díky tomu lze na masérském lehátku provést jakýkoliv druh masáže. Masérské lehátko inSPORTline Japane je vyrobeno z vysoce měkké, dvouvrstvé pěny o tloušťce 40 mm, která je příjemná na dotek.
Záruka vysokého komfortu je zajištěna díky plynule regulovatelnému podhlavníku, otvoru na obličej se záslepkou a odnímatelným opěrkám na ruce. S 11-stupňovou regulací výšky, speciálním zvedacím dílem pro nohy, možností sklopení podpěrných nohou a odejmutí opěrek rukou je možné lehátko různě konstrukčně upravovat. Masérské lehátko inSPORTline Japane tak lze celé složit a díky uchu na straně jej lze snadno přenášet. Díky těmto výborným vlastnostem je masérské lehátko inSPORTline Japane vhodné pro domácí využití. Technický popis:
3-dílné masérské lehátko
syntetická kůže odolná proti oleji a vodě
plnící materiál z měkké dvouvrstvé pěny o tloušťce 40 mm
jednoduché a rychlé rozložení
snadno přenosné
plynule regulovatelný podhlavník (směrem nahoru i dolů)
odnímatelné opěrky na ruce
odnímatelný podhlavník
dřevěná konstrukce z německého buku
dodatečné zesílení ocelovými lanky
ucho na přenášení
rozměry: šířka 70 cm x délka 195 cm
rozměry pro uskladnění: 98 x 18 x 70 cm
šířka s opěrkami: 94 cm
délka plochy s opěrkou hlavy: 216 cm
regulovatelná výška: od 62 do 84 cm
hmotnost: 18 kg
nosnost: 250 kg
přenosná taška na lehátko jako dárek zdarma!
 
Součástí balení:
přídavné opěrky na ruce
přídavný podhlavník
přenosná taška
 
 
Vysoce odolná konstrukce
Nosnost masérského lehátka inSPORTline Japane patří mezi hlavni přednost. Vysokou nosnost zajišťuje zesílení ocelových lanek a dvou jistících kolíků na každé podpěrné noze, díky tomu masérské lehátko inSPORTline Japane je schopno únést zatěž až 250 kg.
  Nadstandardní šíře masérského lehátka
Nadstandardní šíře masérského lehátka inSPORTline Japane (70 cm) se ukázala jako nejideálnější a zároveň nejvíce poptávanou variantou masérských lehátek. Díky své šířce poskytuje zákazníkovi velkou a pohodlnou plochu k ležení.
11-stupňová regulace výšky
Mezi nejdůležitější parametry masérského lehátka inSPORTline Japane, patři také možnost nastavování výšky lehátka. Masérské lehátko inSPORTline Japane rovněž vyníká na trhu s masérskými lehátky a to díky 11-stupňové regulací výšky v rozmezí od 62 cm až 84 cm
 Snadné uskladnění
Pokud budete provádět pouze masáže, je výhodou pořídit si skládací masérské lehátko, které můžete snadno sbalit a jezdit masírovat klienty. Zároveň má lehátko minimální rozměry a můžete jej schovat za skříň nebo pod postel.
Kvalitní materiál
Pohodlí podporuje vysoce kvalitní dvouvrstvá pěna o tloušťce 40 mm. Potah je vyroben z vysoce kvalitní syntetické kůže, která je příjemná na dotek a je odolná proti vodě nebo oleji.
 
 Přenosná taška jako dárek zdarma
Jako dárek od nás obdržíte ke každému masérskému lehátku, přenosnou tašku zdarma! 
   

Produkt je výrobek značky Insportline ,distribuovaný s EAN kódem 8595153694098.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Insportline, Osobní péče Insportline, Masáže a relaxace Insportline, Masážní stoly Insportline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Oranžová
  • Hmotnost: 18.000 kg
  • Stav zboží: Nové

Další velikosti a varianty


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Masérské lehátko inSPORTline Japane 3-dílné dřevěné bílo-oranžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, masáže a relaxace sleva, masážní stoly sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Insportline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Insportline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Masérské lehátko inSPORTline Japane 3-dílné dřevěné bílo-oranžová
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

4190,- Kč