Masážní stůl inSPORTline Tamati 2-dílný hliníkový oranžová - 11% sleva

-11%
Masážní stůl inSPORTline Tamati 2-dílný hliníkový  oranžová
Masážní stůl inSPORTline Tamati 2-dílný hliníkový  oranžová
Masážní stůl inSPORTline Tamati 2-dílný hliníkový  oranžová
Masážní stůl inSPORTline Tamati 2-dílný hliníkový  oranžová
4 990 5 590 1491
4 990,- Kč

Původní cena: 5 590,- Kč


Hodnocení:


Masážní stůl inSPORTline Tamati 2-dílný hliníkový oranžová z kategorie zdraví a krása, osobní péče, masáže a relaxace, masážní stoly, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Masážní stůl inSPORTline Tamati 2-dílný hliníkový oranžová .

Zlevněné zboží

Vhodné i do místností se zvýšenou vlhkostí vzduchu, skládací, přenosná a lehká konstrukce, odnímatelné opěrky na ruce, možnost sklopení nohou.. Masážní stůl inSPORTline Tamati patří mezi špičku ve své třídě. Odolná dvoudílná hliníková konstrukce patří mezi hlavní přednosti lehátka. Díky zesílení pomocí ocelových lanek a dvěma jistícím kolíkům na každé podpěrné noze je schopno unést zatěž až 250 kg. Jeho plocha k ležení je potažena kvalitní syntetickou kůží, která je odolná proti vodě a oleji. Díky tomu lze na masážním lehátku provádět jakýkoliv... druh masáže. Masážní stůl je ke všemu příjemný a měkký na dotek, neboť jeho plnící materiál je vyroben z měkké, dvouvrstvé pěny o tloušťce 40 mm.
Záruka komfortu je zajištěna díky plynule regulovatelnému podhlavníku, otvoru na obličej se záslepkou a odnímatelným opěrkám na ruce. S 11-stupňovou regulací výšky, možností sklopení podpěrných nohou a odejmutí loketní opěrky je možné masážní stůl všelijak konstrukčně upravovat. Lze jej například celý složit a díky uchu na straně i snadno přenést. Díky hliníkové konstrukci a výborným vlastnostem je masážní stůl Tamati vhodný pro profesionální nebo domácí využití.Technický popis:
2-dílný hliníkový masážní stůl
syntetická kůže odolná proti oleji a vodě
plnící materiál z měkké dvouvrstvé pěny tloušťky 40 mm
jednoduché a rychle rozložení
snadno přenosné
plynule regulovatelný podhlavník
odnímatelné opěrky na ruce
odnímatelný podhlavník
hliníková konstrukce
dodatečné zesílení ocelovými lanky
ucho na přenášení
rozměry: šířka 70 cm x délka 186 cm
rozměry pro uskladnění: 93 x 18 x 70 cm
šířka s opěrkami: 94 cm
délka plochy s opěrkou hlavy: 216 cm
regulovaná výška: od 63 do 90 cm
hmotnost: 15,5 kg
nosnost: 250 kg
přenosná taška na lehátko jako dárek zdarma!
 
Součástí balení:
přídavné opěrky na ruce
přídavný podhlavník
 
Výměna zdarma - Vyzkoušeli jste Masážní stůl inSPORTline Tamati 2-dílné hlinikové a nevyhovuje Vám 2-dílná varianta s hliníkovou konstrukcí? Zdarma si u nás můžete vyměnit masážní stůl inSPORTline Tamati 2-dílné hliníkové za 2-dílnou variantu s dřevěnou konstrukcí Masážní lehátko inSPORTline Taisage 2-dílné dřevěné nebo za 3-dílnou variantu s dřevěnou konstrukcí Masérské lehátko inSPORTline Japane 3-dílné dřevěné.  
 
 
Vysoce odolná konstrukce
Nosnost masérského lehátka inSPORTline Tamati patří mezi hlavni přednost. Vysokou nosnost zajišťuje zesílení ocelových lanek a dvou jistících kolíků na každé podpěrné noze, díky tomu masérské lehátko inSPORTline Tamati je schopno únést zatěž až 250 kg.
  Nadstandardní šíře masérského lehátka
Nadstandardní šíře masérského lehátka inSPORTline Tamati (70 cm) se ukázala jako nejideálnější a zároveň nejvíce poptávanou variantou masérských lehátek. Díky své šířce poskytuje zákazníkovi velkou a pohodlnou plochu k ležení.
11-stupňová regulace výšky
Mezi nejdůležitější parametry masérského lehátka inSPORTline Tamati, patři také možnost nastavování výšky lehátka. Masérské lehátko inSPORTline Tamati rovněž vyníká na trhu s masérskými lehátky a to díky 11-stupňové regulací výšky v rozmezí od 63 cm až 90 cm
 Snadné uskladnění
Pokud budete provádět pouze masáže, je výhodou pořídit si skládací masérské lehátko, které můžete snadno sbalit a jezdit masírovat klienty. Zároveň má lehátko minimální rozměry a můžete jej schovat za skříň nebo pod postel.
Kvalitní materiál
Pohodlí vašeho zákazníka podporuje, vysoce kvalitní dvouvrstvá pěna o tloušce 40 mm. Potah je vyroben z vysoce kvalitní syntetické kůže, která je příjemná na dotek a je odolná proti vodě nebo oleji.
 
 Přenosná taška jako dárek zdarma
Jako dárek od nás obdržíte ke každému masérskému lehátku, přenosnou tašku zdarma! 
   

Produkt je výrobek značky Insportline ,distribuovaný s EAN kódem 8595153694104.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Insportline, Osobní péče Insportline, Masáže a relaxace Insportline, Masážní stoly Insportline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Oranžová
  • Stav zboží: Nové

Další velikosti a varianty


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Masážní stůl inSPORTline Tamati 2-dílný hliníkový oranžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, masáže a relaxace sleva, masážní stoly sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Insportline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Insportline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Masážní stůl inSPORTline Tamati 2-dílný hliníkový oranžová
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

4990,- Kč