Face roller inSPORTline Rosado - 31% sleva

-31%
Face roller inSPORTline Rosado
Face roller inSPORTline Rosado
Face roller inSPORTline Rosado
Face roller inSPORTline Rosado
290 419 2205
290,- Kč

Původní cena: 419,- Kč


Hodnocení:


Face roller inSPORTline Rosado z kategorie zdraví a krása, osobní péče, masáže a relaxace, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Face roller inSPORTline Rosado .

Zlevněné zboží

Masážní váleček z přírodního kamene Růženín. Vhodný pro příjemnou masáž obličeje i celého těla.. Face roller inSPORTline Rosado je vyroben z přírodního minerálu Růženín. Masáž pomocí válečku podporuje cirkulaci krve v pokožce a tím dochází ke zmírnění otoků a zmenšení hlubokých vrásek. Navíc masáž intenzivně uvolňuje svaly v obličeji, na krku a dekoltu a zároveň pomáhá k lepší vstřebatelnosti kosmetických přípravků. 
Kámen Růženín, který byl při výrobě použit, má spoustu pozitivních účinků. Nejen že s ním uvolníte svalové napětí, dokáže uk...lidnit mysl a uvolnit negativní emoce a podrážděnost. Masážní váleček můžete skladovat v lednici a každé ráno tak "probudit" svou pleť příjemnou chladivou masáží! Během zimního období můžete naopak roller nahřát v teplé vodě a příjemně prohřát tváře hřejivou masáží.
Upozornění: Váleček je vyroben z přírodního minerálu a je velmi křehký. Při pádu na zem se může rozbít, proto buďte při manipulaci opatrní. 
 
 
Použití
Na obličej a dekolt naneste krém, olejíček, či jiný kosmetický přípravek. Masáž začínejte válečkem v oblasti dekoltu, zde se vždy snažte masírovat směrem zespodu nahoru a ze středu do krajů. Na váleček příliš netlačte, masáž by měla být příjemná. Pokračujte na oblast krku a to od klíčních kostí směrem k čelisti. Poté od středu brady směrem nahoru až k uchu. Od koutků úst směrem k uchu a takto postupujte až pod oko. Kratší částí válečku můžete lehce masírovat oblast pod okem, na nose či na obočí. Oblast čela můžete "válečkovat" delší stranou a opět směrem nahoru a ze středu do krajů.
Váleček můžete používat na jakoukoliv část těla. Příjemná chladivá či hřejivá masáž dokáže uvolnit jakýkoliv sval na těle.
 
Růženín
Přírodní minerál Růženín je kámen nesobecké lásky, který nám přináší do života pozitivní energii, lásku a mírnost. Podporuje klidný spánek a uklidňuje naši mysl. Působí skvěle na pleť, pomáhá redukovat vrásky a podporuje regeneraci pokožky. Prohlubuje naši vnímavost k umění, které probouzí naší fantazii, tvořivost a inspiraci. Uklidňuje při smutku, traumatech a krizích. Čistíme ho po každém použití kosmetickým ubrouskem. Růženín nabíjíme měsíčním světlem - nejlépe při úplňku (nikoliv na slunečním světle - mohl by vyblednout!). Poznámka: jelikož se jedná o přírodní kámen a přírodu neovlivníme, mohou se odstíny barvy jednotlivých válečků drobně lišit.
Technický popis: 
váleček z přírodního kamene Růženín
snadné užívání
účinné zvýšení cirkulace krve a elasticity pleti
pomáhá redukovat vrásky
zmírňuje kruhy a otoky pod očima 
usnadňuje vstřebávání kosmetických přípravků
pomáhá hloubkově vyživovat pleť
pozitivní účinky přírodního minerálu
můžete používat na jakoukoliv část těla
váleček čistíme pomocí kosmetického hadříku
lze nahřívat teplou vodou či chladit v lednici
rozměry: d14,5 x š6 cm
hmotnost: 70 g
baleno v krabičce

Produkt je výrobek značky Insportline ,distribuovaný s EAN kódem 8596084130099.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Insportline, Osobní péče Insportline, Masáže a relaxace Insportline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Face roller inSPORTline Rosado a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, masáže a relaxace sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Insportline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Insportline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Face roller inSPORTline Rosado
Právě si prohlížíte... - 31% sleva

290,- Kč