Skládací nůžkový party stan 3x4,5 m Dekorhome Krémová,Skládací nůžkový party stan 3x4,5 m Dekorhome Krémová - 13% sleva

-13%
Skládací nůžkový party stan 3x4,5 m Dekorhome Krémová,Skládací nůžkový party stan 3x4,5 m Dekorhome Krémová
Skládací nůžkový party stan 3x4,5 m Dekorhome Krémová,Skládací nůžkový party stan 3x4,5 m Dekorhome Krémová
Skládací nůžkový party stan 3x4,5 m Dekorhome Krémová,Skládací nůžkový party stan 3x4,5 m Dekorhome Krémová
Skládací nůžkový party stan 3x4,5 m Dekorhome Krémová,Skládací nůžkový party stan 3x4,5 m Dekorhome Krémová
4 008 4 626 2071
4 008,- Kč

Původní cena: 4 626,- Kč


Hodnocení:


Skládací nůžkový party stan 3x4,5 m Dekorhome Krémová,Skládací nůžkový party stan 3x4,5 m Dekorhome Krémová z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, bydlení na zahradě, zahradní architektura, markýzy a altány, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Skládací nůžkový party stan 3x4,5 m Dekorhome Krémová,Skládací nůžkový party stan 3x4,5 m Dekorhome Krémová .

Zlevněné zboží

Tento nůžkový party stan je ideální pro každou venkovní akci, jako jsou výstavy, svatby, grilování, party, festivaly apod. Můžete ho také nainstalovat do svého dvora jako prostorný úkryt před sluncem pro vaši rodinu a hosty. Skládací party stan je vyrobený z vysoce odolné oceli s práškovým povrchem a je extrémně robustní. Střecha z oxfordské látky opatřené vrstvou PVC je voděodolná a chrání proti UV záření. Altán snadno upevníte lany a kolíky do země, které jsou součástí balení. POZNÁMKA: Pokud bude stříška vystavená hustému dešti, doporučujeme... ji ošetřit impregnačním sprejem. Nikdy produkt nepoužívejte za špatného počasí, jako je silný vítr, prudký déšť, sníh, bouře apod. (Za škody způsobené nepříznivými klimatickými podmínkami neneseme zodpovědnost.) Barva:krémovámodráantracitVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:600D oxfordská látka s vrstvou PVC /  ocel s práškovým nástřikemRozměry:šířka: 450 cm hloubka: 300 cm výška: 315 cmvýška stran: 235 cm Hmotnost:20 kg Součástí dodávky je:- konstrukce- střešní plachta- 4 lana a 8 kolíků- pokyny pro montážDodáváno v demontu.,Tento nůžkový party stan je ideální pro každou venkovní akci, jako jsou výstavy, svatby, grilování, party, festivaly apod. Můžete ho také nainstalovat do svého dvora jako prostorný úkryt před sluncem pro vaši rodinu a hosty. Skládací party stan je vyrobený z vysoce odolné oceli s práškovým povrchem a je extrémně robustní. Střecha z oxfordské látky opatřené vrstvou PVC je voděodolná a chrání proti UV záření. Altán snadno upevníte lany a kolíky do země, které jsou součástí balení. POZNÁMKA: Pokud bude stříška vystavená hustému dešti, doporučujeme ji ošetřit impregnačním sprejem. Nikdy produkt nepoužívejte za špatného počasí, jako je silný vítr, prudký déšť, sníh, bouře apod. (Za škody způsobené nepříznivými klimatickými podmínkami neneseme zodpovědnost.) Barva:krémovámodráantracitVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:600D oxfordská látka s vrstvou PVC /  ocel s práškovým nástřikemRozměry:šířka: 450 cm hloubka: 300 cm výška: 315 cmvýška stran: 235 cm Hmotnost:20 kg Součástí dodávky je:- konstrukce- střešní plachta- 4 lana a 8 kolíků- pokyny pro montážDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Vida ,distribuovaný s EAN kódem 8718475501169.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Vida, Trávníky a zahrady Vida, Bydlení na zahradě Vida, Zahradní architektura Vida, Markýzy a altány Vida.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 20.06 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Skládací nůžkový party stan 3x4,5 m Dekorhome Krémová,Skládací nůžkový party stan 3x4,5 m Dekorhome Krémová a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, bydlení na zahradě sleva, zahradní architektura sleva, markýzy a altány sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vida a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vida najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Skládací nůžkový party stan 3x4,5 m Dekorhome Krémová,Skládací nůžkový party stan 3x4,5 m Dekorhome Krémová
Právě si prohlížíte... - 13% sleva

4008,- Kč