Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MAC Cosmetics Studio Fix Sculpt and Shape Contour Palette konturovací paletka

MAC Cosmetics Studio Fix Sculpt and Shape Contour Palette konturovací paletka

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MAC Cosmetics Studio Fix Sculpt and Shape Contour Palette konturovací paletka z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, make-up, make-up na obličej a tváře, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným MAC Cosmetics Studio Fix Sculpt and Shape Contour Palette konturovací paletka .

Detailní informace

MAC Cosmetics Studio Fix Sculpt and Shape Contour Palette, , Konturovací paletky pro ženy, Paletka na konturování obličeje MAC Cosmetics Studio Fix Sculpt and Shape Contour Palette zvýrazní rysy vašeho obličeje a zajistí okouzlující a profesionálně vypadající make-up. Vlastnosti: zvýrazňuje kontury obličeje krémová textura Jak používat: Tmavší odstíny nanášejte na prohlubně ve tváři a rozjasňovač na místa, která chcete zdůraznit. Světlejší odstín naneste na části obličeje, které chcete zvýraznit, tmavší naneste na místa, která chcete opticky zú...žit nebo zamaskovat.

Produkt je výrobek značky Mac Cosmetics ,distribuovaný s EAN kódem 773602530786.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Mac Cosmetics, Osobní péče Mac Cosmetics, Kosmetika Mac Cosmetics, Make-up Mac Cosmetics, Make-up na obličej a tváře Mac Cosmetics.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MAC Cosmetics Studio Fix Sculpt and Shape Contour Palette konturovací paletka a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, make-up sleva, make-up na obličej a tváře sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mac Cosmetics a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mac Cosmetics najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MAC Cosmetics Studio Fix Sculpt and Shape Contour Palette konturovací paletka
Právě si prohlížíte...

1155,- Kč