Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

UVEX Downhill 2000 FM Lagune Mat/Mirror Silver

UVEX Downhill 2000 FM Lagune Mat/Mirror Silver

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


UVEX Downhill 2000 FM Lagune Mat/Mirror Silver z kategorie sport, outdoorové aktivity, zimní sporty a aktivity, lyžování a snowboarding, lyžařské a snowboardové brýle, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným UVEX Downhill 2000 FM Lagune Mat/Mirror Silver .

Detailní informace

Barevné zrcadlová skla brýlí uvex downhill 2000 FM dokonale vyniknou díky bezrámovému designu, který poskytuje široké zorné pole. Spolehlivě chrání při jasném slunečném počasí. Díky decentrickým sklům nabízejí vidění bez zkreslení. Supravision® anti-fog protizamlžovací vrstva zaručuje jasnou viditelnost i v nepříznivém počasí pro ještě větší... bezpečnost.
 
Extended kit:- velurová pěna na obličej- klimatická membrána- elastická guma brýlí se silikonem 
Break resistant pro lyžařské brýle:Uvex zaručuje maximální ochranu očí za každých okolností: speciálně vyrobené polykarbonátové čočky, které splňují normu pro lyžařské a bezpečnostní brýle. Při testování byly podrobeny zkoušce odolnosti proti vystřeleným 6-mm ocelovým kuličkám letícím při rychlosti 162 km / h. Bez rozbití. Pro maximální ochranu.
Decentred lens technology pro lyžařské brýle:I přes obloukovitému zakřivení zorníku zaručují brýle 100% nezkreslený výhled.
Full mirror FM:Odrazová technologie vyniká designem a funkčností. Zorník pokrytý 18 vrstvami filmu působí imageovo a navíc chrání před infračerveným zářením s vlnovou délkou 780 nm až 1 000 nm. Speciální pigmenty v polymerním zorníku aktivují filtr, který eliminuje a absorbuje toto záření. Tepelné zatížení je výrazně sníženo, čímž se sníží dehydratace a únava oka - prevence proti šedému zákalu oka.
Supravision® pro sportovní brýle:Protizamlžovací vrstva.Unikátní uvex [supravision®] technologie umožňuje extrémní odolnost vůči poškrábání stěn zorníku z vnější strany a nepřetržitou ochranu proti orosení zevnitř.
UV ochrana pro lyžařské brýle:Filtry absorbující UV záření zabudované přímo do materiálu 100% chrání sítnici oka před poškozením UV zářením až do 400 nm. Všechny brýle značky uvex poskytují 100% UVA, UVB a UVC ochranu. Materiál : Plast Výška čočky : 86 mm Technologie : Anti-Fog Technologie : Supravision Typ aktivity : Lyžování Pohlaví : Unisex Barva rámu (podle výrobce) : Lagune Mat Technologie : Break Resistant Typ rámu : Celorámový Technologie : Color Vision Věková skupina : Dospělý Šířka čočky : 200 mm Tvar brýlové čočky : Sférický Velikost : M Kategorie filtru : S2 Barva skla : Stříbrná Technologie : Mirror Lens Barva rámu : Modrá Barva skla (podle výrobce) : Mirror Silver Země původu : Německo Varianta : Lagune Mat/Mirror Silver Náhradní skla v balení : Ne Polarizační : Ne

Produkt je výrobek značky Uvex ,distribuovaný s EAN kódem 4043197326580.

Procházet zboží z kategorie Sport Uvex, Outdoorové aktivity Uvex, Zimní sporty a aktivity Uvex, Lyžování a snowboarding Uvex, Lyžařské a snowboardové brýle Uvex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: M
  • Barva: Blue
  • Materiál: Plastic
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 590,- Kč
Detail
1 073,- Kč
Detail
5 689,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

UVEX Downhill 2000 FM Lagune Mat/Mirror Silver a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, zimní sporty a aktivity sleva, lyžování a snowboarding sleva, lyžařské a snowboardové brýle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Uvex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Uvex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

UVEX Downhill 2000 FM Lagune Mat/Mirror Silver
Právě si prohlížíte...

1475,- Kč