Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

UVEX Compact FM Lagune Mat/Mirror Silver

UVEX Compact FM Lagune Mat/Mirror Silver

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


UVEX Compact FM Lagune Mat/Mirror Silver z kategorie sport, outdoorové aktivity, zimní sporty a aktivity, lyžování a snowboarding, lyžařské a snowboardové brýle, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným UVEX Compact FM Lagune Mat/Mirror Silver .

Detailní informace

Barevné zrcadlová skla lyžařských brýlí uvex compact FM dokonale vyniknou díky designu s úzkým rámem, který poskytuje široké zorné pole. Spolehlivě chrání při jasném slunečném počasí. Díky decentrickým sklům nabízejí vidění bez zkreslení. Uvex supravision® anti-fog protizamlžovací vrstva zaručuje jasnou viditelnost i v nepříznivém počasí pro je&sca...ron;tě větší bezpečnost.
 
Break resistant pro lyžařské brýle:Uvex zaručuje maximální ochranu očí za každých okolností: speciálně vyrobené polykarbonátové čočky, které splňují normu pro lyžařské a bezpečnostní brýle. Při testování byly podrobeny zkoušce odolnosti proti vystřeleným 6-mm ocelovým kuličkám letícím při rychlosti 162 km / h. Bez rozbití. Pro maximální ochranu.
Decentred lens technology pro lyžařské brýle:I přes obloukovitému zakřivení zorníku zaručují brýle 100% nezkreslený výhled.
Full mirror FM:Odrazová technologie vyniká designem a funkčností. Zorník pokrytý 18 vrstvami filmu působí imageovo a navíc chrání před infračerveným zářením s vlnovou délkou 780 nm až 1 000 nm. Speciální pigmenty v polymerním zorníku aktivují filtr, který eliminuje a absorbuje toto záření. Tepelné zatížení je výrazně sníženo, čímž se sníží dehydratace a únava oka - prevence proti šedému zákalu oka.
Supravision® pro sportovní brýle:Protizamlžovací vrstva.Unikátní uvex [supravision®] technologie umožňuje extrémní odolnost vůči poškrábání stěn zorníku z vnější strany a nepřetržitou ochranu proti orosení zevnitř.
UV ochrana pro lyžařské brýle:Filtry absorbující UV záření zabudované přímo do materiálu 100% chrání sítnici oka před poškozením UV zářením až do 400 nm. Všechny brýle značky uvex poskytují 100% UVA, UVB a UVC ochranu. Polarizační : Ne Pohlaví : Unisex Barva skla : Stříbrná Technologie : Break Resistant Technologie : Supravision Technologie : Anti-Fog Typ aktivity : Lyžování Barva skla (podle výrobce) : Mirror Silver Barva rámu (podle výrobce) : Lagune Mat Tvar brýlové čočky : Sférický Náhradní skla v balení : Ne Země původu : Německo Technologie : Mirror Lens Výška čočky : 84 mm Barva rámu : Modrá Typ rámu : Celorámový Velikost : M Šířka čočky : 208 mm Věková skupina : Dospělý Varianta : Lagune Mat/Mirror Silver Materiál : Plast Kategorie filtru : S2

Produkt je výrobek značky Uvex ,distribuovaný s EAN kódem 4043197326481.

Procházet zboží z kategorie Sport Uvex, Outdoorové aktivity Uvex, Zimní sporty a aktivity Uvex, Lyžování a snowboarding Uvex, Lyžařské a snowboardové brýle Uvex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: M
  • Barva: Blue
  • Materiál: Plastic
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 590,- Kč
Detail
1 790,- Kč
Detail
1 999,- Kč
Detail

UVEX Viti Set Junior Pink Penguin 54-58 cm

Velikost 54-58 cm / Pink / Pro ženy / Uvex
2 790,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

UVEX Compact FM Lagune Mat/Mirror Silver a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, zimní sporty a aktivity sleva, lyžování a snowboarding sleva, lyžařské a snowboardové brýle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Uvex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Uvex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

UVEX Compact FM Lagune Mat/Mirror Silver
Právě si prohlížíte...

1772,- Kč