Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Salomon Ivy White/Super White 20/21 - 47% sleva

-47%
Salomon Ivy White/Super White 20/21

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Salomon Ivy White/Super White 20/21 z kategorie sport, outdoorové aktivity, zimní sporty a aktivity, lyžování a snowboarding, lyžařské a snowboardové brýle, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Salomon Ivy White/Super White 20/21 .

Zlevněné zboží

Elegantní dámské brýle Ivy SIGMA™ díky svému jedinečnému, anatomickému tvarování dokonale splynou s konturami vašeho obličeje. Jejich design je lehký, čistý, a výrazně ženský. Nový zorník SIGMA™ zesiluje kontrast a umožňuje oku číst variace terénu, zejména v částečně slunečných a zamračených světelných podmínkách. Specifikace:
SIGMA Technology: SIGMA je inovativní řešení společnosti Salomon, které působivě zesiluje barevný kontrast na sněhu a umožňuje oku okamžitě číst variace terénu v širším rozsahu světla. Max Vision: Ultimátní zorné pol...e nabízející vynikající vertikální a horizontální vidění. Custom ID fit: Adaptivní pěnové vložky pro pokročilé přizpůsobení a anatomické pohodlí bez ohledu na tvar obličeje. Airflow system: Nabízí maximální proudění vzduchu, přivádí čerstvý vzduch do brýlí a zároveň odvádí vlhkost. AdvancedSkin ActiveDry: Rychleschnoucí materiál, který udržuje vaši pokožku suchou. Hypoalergenní pěna zabraňuje alergickým reakcím Popruh se silikonovou podložkou Dual-slide přezka Jednoduchá výměna skel Kompatibilní s přilbou 100% UV ochrana Technologie: 100% UV Cut Technologie: Max Vision Technologie: Hypoallergenic Foam Technologie: Air Flow Sezóna: 2020/2021 Věková skupina: Dospělý Barva rámu: Bílá Země původu: Čína Pohlaví: Dámské Typ rámu: Celorámový Náhradní skla v balení: Ne Polarizační: Ne Materiál: Plast Velikost: S Typ aktivity: Lyžování Tvar brýlové čočky: Sférický Barva skla: Stříbrná Barva skla (podle výrobce): Super White Barva rámu (podle výrobce): White Barva podle výrobce: White/Super White Varianta: White/Super White

Produkt je výrobek značky Salomon ,distribuovaný s EAN kódem 0193128285760.

Procházet zboží z kategorie Sport Salomon, Outdoorové aktivity Salomon, Zimní sporty a aktivity Salomon, Lyžování a snowboarding Salomon, Lyžařské a snowboardové brýle Salomon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: S
  • Barva: White
  • Materiál: Plastic
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 090,- Kč
Detail
1 690,- Kč
Detail

Salomon Powderstash Bunda Černá Šedá

Velikost XL / Černá Šedá / Svršek - 100% polyester / Pro muže / Salomon
7 889,- Kč
3 939,- Kč
Detail

Růžové dámské sportovní tenisky Salomon Spectur

Velikost 38 2/3 / Růžová / Textil, syntetika / Pro ženy / Salomon
3 399,- Kč
1 642,- Kč
Detail

Boty Salomon Quest 4 GTX dámské, šedá barva

Velikost 39 1/3 / šedá /
Svršek: Umělá hmota / Pro ženy / Salomon
6 199,- Kč
4 999,- Kč
Detail

Boty Salomon Outrise pánské, šedá barva

Velikost 42 / šedá /
Svršek: Umělá hmota / Pro muže / Salomon
2 999,- Kč
1 899,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Salomon Ivy White/Super White 20/21 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, zimní sporty a aktivity sleva, lyžování a snowboarding sleva, lyžařské a snowboardové brýle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Salomon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Salomon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Salomon Ivy White/Super White 20/21
Právě si prohlížíte... - 47% sleva

1690,- Kč