Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LED pásek Yeelight OT002 Extension

LED pásek Yeelight OT002 Extension
LED pásek Yeelight OT002 Extension
LED pásek Yeelight OT002 Extension
LED pásek Yeelight OT002 Extension

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LED pásek Yeelight OT002 Extension z kategorie dům a zahrada, osvětlení, Žárovky a svítivky, led svítivky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným LED pásek Yeelight OT002 Extension .

Detailní informace

Yeelight OT002 inteligentní LED pásek Extension Yeelight OT002 inteligentní LED pásek Extension se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti, která bude vytvářet příhodnou atmosféru k jakékoliv události. Jedná se o přídavný pásek o délce 1 m, který možné zapojit do obvodu. Takto si budete moci vytvořit pás dlouhý až 10 metrů a zachovat jeho funkčnost. Nejnovější technologie Využívejte nejnovější technologie přímo u vás doma. Pomocí propojení s Wi-Fi technologií budete moci ovládat pás pomocí hlasových asistentů, jako jsou Amazon Alexa a G...oogle Assistant. Snadné ovládání Stáhněte si do svého mobilního zařízení aplikaci Yeelight a mějte vše pod kontrolou pomocí svého smartphonu či tabletu. 16 milionů barev Vybírejte si až z 16 milionů barev, regulujte intenzitu světla nebo si pohrajte se světelnými efekty. Střídejte své oblíbené barvy, nechte je prolínat a užíjte si jedinečný zážitek přímo u vás doma.

Produkt je výrobek značky Yeelight ,distribuovaný s EAN kódem 6924922200857.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Yeelight, Osvětlení Yeelight, Žárovky a svítivky Yeelight, LED svítivky Yeelight.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LED pásek Yeelight OT002 Extension a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, osvětlení sleva, Žárovky a svítivky sleva, led svítivky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Yeelight a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Yeelight najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LED pásek Yeelight OT002 Extension
Právě si prohlížíte...

251,- Kč