Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KARE Design Stolní lampa King Kong Star Wars 27cm

KARE Design Stolní lampa King Kong Star Wars 27cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KARE Design Stolní lampa King Kong Star Wars 27cm z kategorie kancelářské potřeby, doplňky ke knihám, lampičky na čtení, se slevou kupte přes Chci.cz.

KARE shopZískejte tento produkt se slevou z obchodu KARE shop a budete spokojení s dodaným KARE Design Stolní lampa King Kong Star Wars 27cm .

Detailní informace

KARE DESIGN Stolní lampa King Kong Star Wars 27cm: Opičí válka u vás doma? Proč ne! Stolní lampa King Kong Star Wars potěší zejména mladé uživatele, studenty a děti. Zajímavá lampa představuje Gorilu s laserovým mečem, která je připravena k boji proti přesile. Lampa je vhodná do moderního interiéru. Originální svítidlo je vyrobeno z ručně malovaného polyresinu, který je odolný proti poškození. Dvoumetrový přívodní kabel je opatřen spínačem usnadňujícím používání lampy. Krásná lampa dodá každému pokoji jedinečnou atmosféru.

Produkt je výrobek značky Kare Design ,distribuovaný s EAN kódem 4025621527077.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Kare Design, Doplňky ke knihám Kare Design, Lampičky na čtení Kare Design.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

KARE Design Stolní lampa King Kong Star Wars 27cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, doplňky ke knihám sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kare Design a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kare Design najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KARE Design Stolní lampa King Kong Star Wars 27cm
Právě si prohlížíte...

3790,- Kč