Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KARE Design Stolní lampa Face Wire Nature

KARE Design Stolní lampa Face Wire Nature

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KARE Design Stolní lampa Face Wire Nature z kategorie kancelářské potřeby, doplňky ke knihám, lampičky na čtení, se slevou kupte přes Chci.cz.

KARE shopZískejte tento produkt se slevou z obchodu KARE shop a budete spokojení s dodaným KARE Design Stolní lampa Face Wire Nature .

Detailní informace

KARE DESIGN Stolní lampa Face Wire Nature: Stolní lampa Face Wire Nature potěší zejména všechny milovníky moderního umění. Její rám, stejně jako kulatý podstavec, je vyroben z oceli lakované černou práškovou barvou. Umělecké dílo v podobě obličeje ženy je doplněno klasickým stínidlem. Ručně zhotovená lampa má stínidlo z vysoce odolného polystyrenu a bavlny v béžové barvě. Pro snadnější ovládání je na černém kabelu umístěn přepínač. Lampa je nejen praktickým doplňkem, ale také krásnou dekorací, která příjemně doladí váš domov.

Produkt je výrobek značky Kare Design ,distribuovaný s EAN kódem 4025621524526.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Kare Design, Doplňky ke knihám Kare Design, Lampičky na čtení Kare Design.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

KARE Design Stolní lampa Face Wire Nature a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, doplňky ke knihám sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kare Design a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kare Design najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KARE Design Stolní lampa Face Wire Nature
Právě si prohlížíte...

6290,- Kč