Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Yves Saint Laurent La Laque Couture lak na nehty odstín 18 Bleu Majorelle 10 ml

Yves Saint Laurent La Laque Couture lak na nehty odstín 18 Bleu Majorelle 10 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Yves Saint Laurent La Laque Couture lak na nehty odstín 18 Bleu Majorelle 10 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o nehty, laky na nehty, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Yves Saint Laurent La Laque Couture lak na nehty odstín 18 Bleu Majorelle 10 ml .

Detailní informace

Yves Saint Laurent La Laque Couture, 10 ml, Laky na nehty pro ženy, Lak na nehty Yves Saint Laurent La Laque Couture La Laque Couture vám během pár chvil zajistí krásné a upravené nehty. Vlastnosti: pohodlně se nanáší má dlouhotrvající výdrž zářivá a sytá barva Jak používat: Lak nanášejte pomocí štětečku na odlakované odmaštěné nehty. Pro lepší výsledný efekt aplikujte 2 vrstvy.

Produkt je výrobek značky Yves Saint Laurent ,distribuovaný s EAN kódem 3365440666351.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Yves Saint Laurent, Osobní péče Yves Saint Laurent, Kosmetika Yves Saint Laurent, Péče o nehty Yves Saint Laurent, Laky na nehty Yves Saint Laurent.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 10 ml
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Yves Saint Laurent La Laque Couture lak na nehty odstín 18 Bleu Majorelle 10 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o nehty sleva, laky na nehty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Yves Saint Laurent a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Yves Saint Laurent najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Yves Saint Laurent La Laque Couture lak na nehty odstín 18 Bleu Majorelle 10 ml
Právě si prohlížíte...

684,- Kč