Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Delia Cosmetics Coral Nail Enamel Hybrid Gel sada odstín 22 pro ženy pro ženy odstín 22

Delia Cosmetics Coral Nail Enamel Hybrid Gel sada odstín 22 pro ženy pro ženy odstín 22

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Delia Cosmetics Coral Nail Enamel Hybrid Gel sada odstín 22 pro ženy pro ženy odstín 22 z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o nehty, laky na nehty, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Delia Cosmetics Coral Nail Enamel Hybrid Gel sada odstín 22 pro ženy pro ženy odstín 22 .

Detailní informace

Delia Cosmetics Coral Nail Enamel Hybrid Gel, , Nehty pro ženy, Lak na nehty Delia Cosmetics Coral Nail Enamel Hybrid Gel vám během pár chvil zajistí krásné a upravené nehty. Sada obsahuje: Coral Nail Enamel Hybrid Gel gelový lak na nehty bez užití UV/LED lampy 11 ml Coral Nail Enamel Hybrid Gel Top Coat gelový lak na nehty bez užití UV/LED lampy 11 ml Vlastnosti: zamezuje odlupování barevného laku pro dokonale upravené ruce má dlouhotrvající výdrž set za výhodnou cenu Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu.

Produkt je výrobek značky Delia Cosmetics ,distribuovaný s EAN kódem 5901350460429.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Delia Cosmetics, Osobní péče Delia Cosmetics, Kosmetika Delia Cosmetics, Péče o nehty Delia Cosmetics, Laky na nehty Delia Cosmetics.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Delia Cosmetics Coral Nail Enamel Hybrid Gel sada odstín 22 pro ženy pro ženy odstín 22 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o nehty sleva, laky na nehty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Delia Cosmetics a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Delia Cosmetics najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Delia Cosmetics Coral Nail Enamel Hybrid Gel sada odstín 22 pro ženy pro ženy odstín 22
Právě si prohlížíte...

86,- Kč