Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Yamaha Pacifica 612 VII Natural

Yamaha Pacifica 612 VII Natural

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Yamaha Pacifica 612 VII Natural z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Yamaha Pacifica 612 VII Natural .

Detailní informace

Společnost Yamaha vyrábí kytary od roku 1942 a série Pacifica, která byla uvedena na trh v roce 1990, se inspirovala scénou v Kalifornii, kde byly hnací silou všestrannost, konzistentní výkon noc co noc a flexibilita na zachycení individuality umělce. Kytary Yamaha Pacifica, jedny z nejlepších elektrických kytar, jsou známé svým skvělým tónem a vynikající hratelností - ideální pro každo...u úroveň koncertování.Nové modely Pacifica kombinují proslulou kvalitu a hratelnost Yamahy s prémiovými komponenty třetích stran, připomínajíc tradici LA custom shop. Single-coil snímače Seymour Duncan TB-14 Custom 5 a SSL-1 poskytují teplé a silné zvuky, zatímco pětipolohový přepínač snímačů a push-pull coil-split poskytují tonální všestrannost. Nultý pražec Graph Tech TUSQ, uzamykací tunery Grover a kobylka Wilkinson VS50 zajišťují optimální výkon a výjimečnou stabilitu ladění. PAC612VIIFMX i PAC612VIIX jsou vybaveny olšovými těly se šroubovanými javorovými krky a hmatníky z palisandru.Pacifica 612VIIFMX má vyrobenou vrchní desku z pálené javorové dýhy s povrchovou úpravou Fire Red a Pacifica 612VIIX je k dispozici v barvách Matte Silk Blue, Teal Green Metallic a Yellow Natural Satin. Barva : Hnědá Povrchová úprava krku : Gloss Polyurethane Počet pražců : 22 Série : Pacifica Nultý pražec : Graph Tech TUSQ Rádius hmatníku : 13,75" Země původu : Indonésie Přední deska : Flamed Maple Struny : D'Addario EXL120 (.009-.042) Elektronika : Pasivní Počet strun : 6 Povrchová úprava : Gloss Polyurethane Preferovaná ruka : Pravá ruka Ovládání : Hlasitost Pouzdro/kufr v ceně : Ne Hmatník : Palisandr Konstrukce : Šroubovaný krk Kobylka/tremolo : Wilkinson VS50 6 Snímač u krku : Seymour Duncan SSL-1 Tělo : Olše Velikost pražců : Medium Tloušťka : 009" / 042" Ladící mechanika : Grover Locking Ovládání : Tone (Push/Pull) Barva podle výrobce : Natural Kobylkový snímač : Seymour Duncan TB-14 Menzura (mm) : 648.0 Typ : ST-Model Střední snímač : Seymour Duncal SSL-1 RwRp Konfigurace snímačů : HSS Krk : Javor Přepínač : 5-ti polohový

Produkt je výrobek značky Yamaha ,distribuovaný s EAN kódem 4957812667630.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Yamaha, Hobby, hudba a výtvarné umění Yamaha, Hudební nástroje Yamaha, Strunné nástroje Yamaha, Kytary Yamaha.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Brown
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 996,- Kč
Detail
7 509,- Kč
Detail

Yamaha Backbeat Kytarový pás Brown

Brown / Vegetable Tanned Leather / Yamaha
1 877,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Yamaha Pacifica 612 VII Natural a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Yamaha a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Yamaha najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Yamaha Pacifica 612 VII Natural
Právě si prohlížíte...

23090,- Kč