Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Yamaha BB434 RW Tabacco Brown Sunburst

Yamaha BB434 RW Tabacco Brown Sunburst

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Yamaha BB434 RW Tabacco Brown Sunburst z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Yamaha BB434 RW Tabacco Brown Sunburst .

Detailní informace

Elektrická baskytara s masivním olšovým tělem, která svým vynikajícím zvukem a hratelností navazuje na tradici světoznámé série BB. Šroubovaný laminovaný krk z pěti vrstev javoru a mahagonu zaručuje ostrý atak a rychlou odezvu. Jeho pevná konstrukce je odolná vůči ohnutí či zkroucení a dodává zvuku přesný, pronikavý charakter javorového dřeva zkombinovaný s teplými tóny mahagonu. Použití spojovacích šroubů při upevnění krku zaručuje jeho těsněji propojení s tělem. Ve srovnání s využitím klasických šroubů tak tento krk nabízí efektivnejší přenos... strunových vibrací a tím pádem i zlepšený dozvuk a vynikající rezonanci. Krk je také o něco užší než u předchozích BB modelů, čímž zlepšuje celkovou hratelnost a ocení ho moderní i tradiční hráči. Nástroj je vybaven snímači YGD Custom V5 s Alnico V magnety, které jsou naladěny tak, aby poskytovaly klasický vintage tón série BB. Jejich zvuk je o něco jasnější než u předchozích modelů, takže se skvěle uplatní při živých vystoupeních. Zvuk se ovládá pomocí jednoho tónového ovladače a dvou ovladačů hlasitosti. Baskytara také nabízí kobylku Vintage Plus Light se systémem "Diagonal Body Thru Stringing", díky kterému jsou struny v sedle nakloněné a přecházejí do kobylky pod úhlem 45 stupňů (na rozdíl od klasického vertikálního upnutí strun). Tento systém snižuje napětí strun, no efektivně a spolehlivě přenáší jejich vibrace do těla. Struny mohou být upnuty I v zadní části kobylky. Lehčí ladící mechanika dále zlepšuje vyváženost nástroje a dotváří celkový pocit při hraní, přičemž perfektně doplňuje menší a lehčí tělo nástroje. Barevné provedení Tobacco Brown Sunburst. Barva: Sunburst Země původu: Čína Preferovaná ruka: Pravá ruka Počet pražců: 21 Konfigurace snímačů: SS Snímače: 1x Yamaha Single Coil , 1x Yamaha Split Coil Ladící mechanika: Yamaha Hardware: Chróm Povrchová úprava: Lesk Hmatník: Palisandr Barva podle výrobce: Tabacco Brown Sunburst Tělo: Olše Rádius hmatníku: 10" Elektronika: Pasivní Typ: Precision Bass Velikost pražců: Medium Jumbo Menzura (mm): 864.0 Šířka nultého pražce (mm): 40.0 Varianta: Palisandr Konstrukce: Šroubovaný krk Ovládání: Hlasitost Ovládání: Tónová clona Krk: Javor Krk: Mahagon Počet strun: 4

Produkt je výrobek značky Yamaha ,distribuovaný s EAN kódem 4957812619264.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Yamaha, Hobby, hudba a výtvarné umění Yamaha, Hudební nástroje Yamaha, Strunné nástroje Yamaha, Kytary Yamaha.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Sunburst
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Yamaha CS40 II 3/4 Natural

Velikost 3/4 / Natural / Yamaha
3 271,- Kč
Detail
8 999,- Kč
Detail
2 200,- Kč
Detail

Yamaha APX T2 Natural

Velikost 3/4 / Natural / Yamaha
5 869,- Kč
Detail
5 479,- Kč
5 289,- Kč
Detail
11 390,- Kč
8 349,- Kč
Detail
1 989,- Kč
1 598,- Kč
Detail
12 290,- Kč
Detail

Yamaha CG192C 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Yamaha
14 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Yamaha BB434 RW Tabacco Brown Sunburst a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Yamaha a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Yamaha najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Yamaha BB434 RW Tabacco Brown Sunburst
Právě si prohlížíte...

15490,- Kč