Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sire Marcus Miller V9 Swamp-4 Ash 2nd Gen 2019 Natural - 18% sleva

-18%
Sire Marcus Miller V9 Swamp-4 Ash 2nd Gen 2019 Natural

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sire Marcus Miller V9 Swamp-4 Ash 2nd Gen 2019 Natural z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Sire Marcus Miller V9 Swamp-4 Ash 2nd Gen 2019 Natural .

Zlevněné zboží

4-strunná elektrická baskytara ze série Sire Marcus Miller V9 (2. generace). Marcus Miller a společnost Sire v uplynulých letech pracovali na vybudování nejkvalitnějších nástrojů v přijatelné cenové kategorii. Výsledkem jsou vysoce kvalitní baskytary, které přinášejí vynikající zvuk, design a mimořádně příznivou cenovou kategorii. Jazz bass je standardním modelem se specifickým vintage tónem. Jde o všestranný nástroj vhodný pro hru prsty, slap a ostatní techniky a styly hry. Baskytara najde uplatnění v jakémkoliv hudebním stylu.
Hmatník: E...ben Přední deska: Quilted Maple Pouzdro/kufr v ceně: Ne Počet pražců: 20 Krk: Javor Barva: Natural Preferovaná ruka: Pravá ruka Elektronika: Aktivní, pasivní Barva podle výrobce: Natural Typ: Jazz Bass Rádius hmatníku: 9,5" Velikost pražců: Medium Hardware: Chróm Profil krku: C Nultý pražec: Kost Menzura (mm): 864.0 Šířka nultého pražce (mm): 38.0 Tělo: Bahenní jasan (Swamp Ash) Země původu: Indonésie Počet strun: 4 : 20210316.0

Produkt je výrobek značky Sire ,distribuovaný s EAN kódem 0857012007714.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Sire, Hobby, hudba a výtvarné umění Sire, Hudební nástroje Sire, Strunné nástroje Sire, Kytary Sire.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Natural
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sire Marcus Miller V9 Swamp-4 Ash 2nd Gen 2019 Natural a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sire a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sire najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sire Marcus Miller V9 Swamp-4 Ash 2nd Gen 2019 Natural
Právě si prohlížíte... - 18% sleva

19490,- Kč