Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sire Marcus Miller M7 Alder-4 LH 2nd Gen Transparent Blue

Sire Marcus Miller M7 Alder-4 LH 2nd Gen Transparent Blue

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sire Marcus Miller M7 Alder-4 LH 2nd Gen Transparent Blue z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Sire Marcus Miller M7 Alder-4 LH 2nd Gen Transparent Blue .

Detailní informace

4-strunná elektrická baskytara pro leváky ze série Sire Marcus Miller M7 (2. generace). Marcus Miller a společnost Sire v uplynulých letech pracovali na vybudování nejkvalitnějších nástrojů v přijatelné cenové kategorii. Výsledkem jsou vysoce kvalitní baskytary, které přinášejí vynikající zvuk, design a mimořádně příznivou cenovou kategorii. Marcus Miller Modern bass nabízí moderní design a vynikající pocit při hře. Nástroj produkuje univerzální zvuk, vhodný pro jakýkoliv hudební žánr a styl hry. Kvalitní a detailní zpracování zahrnuje dřevěný ...kryt pro baterii a stavěcí šroub krku. Krk: Javor Pouzdro/kufr v ceně: Ne Barva: Modrá Hmatník: Eben Tělo: Olše Počet pražců: 24 Země původu: Indonésie Preferovaná ruka: Levá ruka Elektronika: Aktivní, pasivní Barva podle výrobce: Transparent Blue Kobylka/tremolo: Marcus Miller Heavy Mass Custom Rádius hmatníku: 12" Hardware: Černá Profil krku: C Nultý pražec: Kost Velikost pražců: Medium Menzura (mm): 864.0 Šířka nultého pražce (mm): 38.0 Varianta: Levá ruka Typ: Modern Bass Počet strun: 4

Produkt je výrobek značky Sire ,distribuovaný s EAN kódem 0857012007028.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Sire, Hobby, hudba a výtvarné umění Sire, Hudební nástroje Sire, Strunné nástroje Sire, Kytary Sire.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Blue
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sire Marcus Miller M7 Alder-4 LH 2nd Gen Transparent Blue a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sire a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sire najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sire Marcus Miller M7 Alder-4 LH 2nd Gen Transparent Blue
Právě si prohlížíte...

17790,- Kč