Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sire Larry Carlton S7 3-Tone Sunburst

Sire Larry Carlton S7 3-Tone Sunburst

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sire Larry Carlton S7 3-Tone Sunburst z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Sire Larry Carlton S7 3-Tone Sunburst .

Detailní informace

Elektrická kytara ve tvaru S s tradičním designem a zvukem. Sire S7 má hmatník se zaoblenými hranami a krk s hedvábným povrchem pro lepší zážitek ze hry. Sada snímačů Sire Super-ST obsahuje snímač humbucker v poloze kobylky a single-coil snímač ve středu a u krku. Byly vyvinuty tak, aby splňovaly tónové preference Larryho Carltona. Roasted Maple Neck - krk ze žíhaného javoru přináší vintage zvuk zabalený do vysoce odolného designu top kvality. Tělo kytary z prémiových materiálů - olšové dřevo nejvyšší kvality známé pro své akustické vlastnosti,... dobrou rezonanci a vyvážené tóny. Prémiové uzamykací ladící mechaniky Sire pro rychlejší a snazší výměnu strun a přesné a spolehlivé ladění. Sire Modern Tremolo Bridge (2 Post type) je moderní dvouzvratná tremolo kobylka poskytující širokou tónovou rozmanitost kytary. Preferovaná ruka: Pravá ruka Tělo: Olše Krk: Žíhaný javor (Roasted Maple) Hmatník: Žíhaný javor (Roasted Maple) Barva: Sunburst Barva podle výrobce: 3-Tone Sunburst Konfigurace snímačů: HSS Počet strun: 6 Počet pražců: 22 Pouzdro/kufr v ceně: Ne Menzura (mm): 648.0 Profil krku: C Rádius hmatníku: 9,5" Velikost pražců: Medium Jumbo Konstrukce: Šroubovaný krk Kobylkový snímač: S7 Alnico 5 Střední snímač: S7 Alnico 5 Snímač u krku: S7 Alnico 5 Ovládání: Hlasitost Ovládání: Tónová clona Přepínač: 5-ti polohový Kobylka/tremolo: S7 2-post Bridge Stainless Steel Saddle Hardware: Chróm Pickguard: 3-Ply White Balení obsahuje: Kytara Ladící mechanika: Sire Premium Locking Tuner Země původu: Indonésie Šířka nultého pražce (mm): 42.0 Nultý pražec: Kost Vykládání hmatníku: Abalone Dot Snímače: Pasivní Typ: ST-Model

Produkt je výrobek značky Sire ,distribuovaný s EAN kódem 0855159008847.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Sire, Hobby, hudba a výtvarné umění Sire, Hudební nástroje Sire, Strunné nástroje Sire, Kytary Sire.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Sunburst
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sire Larry Carlton S7 3-Tone Sunburst a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sire a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sire najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sire Larry Carlton S7 3-Tone Sunburst
Právě si prohlížíte...

12090,- Kč