Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Schecter Nick Johnston HSS Atomic Snow

Schecter Nick Johnston HSS Atomic Snow

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Schecter Nick Johnston HSS Atomic Snow z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Schecter Nick Johnston HSS Atomic Snow .

Detailní informace

Nick Johnston Signature Traditional má tělo vyrobeno z olše což slouží jako vynikající tonální základ pro snímače s jednou cívkou. Vyvážené a rezonanční, toto populární dřevo je také známé svým silným středním rozsahem, který umožňuje, aby se noty skutečně rozezněly při hraní v kapele.
Přišroubovanej pálený javorový krk zaručuje rychlou odezvu a jasn&yac...ute; horní konec. Proces pálení zbavuje dřevo jakékoliv vlhkosti, což mu dodává extra pevnost a stabilitu. Tento elegantní materiál, který je zdoben krásným hmatníkem z ebenu, je pod prsty mimořádně hladký a umožňuje vám zvládnout rychlé legato běhy - stejně jako Johnston!
Tento nástroj je vybaven podpisovými single-coil snímači Johnston Schecter Diamond a humbuckerem Schecter Diamond '78 při kobylce.
Nick Johnston je součástí nové vlny kytarových virtuózů uznávaných za oduševnělou instrumentální hudbu. Johnston, který je znám svým úhledným stylem legato, se při dosahování svých jedinečných tónů spoléhá na svou podpisovou kytaru Schecter Traditional. Barva podle výrobce: Atomic Snow Preferovaná ruka: Pravá ruka Počet strun: 6 Tělo: Olše Krk: Žíhaný javor (Roasted Maple) Hmatník: Eben Barva: Bílá Konfigurace snímačů: HSS Pouzdro/kufr v ceně: Ne Počet pražců: 22 Menzura (mm): 648.0 Povrchová úprava: Gloss Profil krku: Thin C Rádius hmatníku: 14" Velikost pražců: Extra Jumbo Konstrukce: Šroubovaný krk Střední snímač: Schecter Diamond Nick Johnston Single Coil Snímač u krku: Schecter Diamond Nick Johnston Single Coil Kobylkový snímač: Schecter Diamond '78 Ovládání: Hlasitost Ovládání: Tone (Push/Pull) Přepínač: 5-ti polohový Kobylka/tremolo: Diamond Vintage Tremolo Hardware: Chróm Ladící mechanika: Schecter Locking Vykládání hmatníku: Brass Circles Struny: Ernie Ball Regular Slinky Nickel Wound Tloušťka: 010" / 046" Šířka nultého pražce (mm): 42.0 Nultý pražec: Graph Tech BLACK TUSQ XL Výztuha krku: Dual Action Země původu: Indonésie Typ: ST-Model Povrchová úprava krku: Satin Série: Artist Signature Snímače: Pasivní Pickguard: 3-Ply Parchment Úchyt na pás: Standard Interpret / Téma: Nick Johnston

Produkt je výrobek značky Schecter ,distribuovaný s EAN kódem 0815447028520.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Schecter, Hobby, hudba a výtvarné umění Schecter, Hudební nástroje Schecter, Strunné nástroje Schecter, Kytary Schecter.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

22 890,- Kč
21 390,- Kč
Detail
5 969,- Kč
5 729,- Kč
Detail
18 890,- Kč
18 190,- Kč
Detail
8 090,- Kč
7 729,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Schecter Nick Johnston HSS Atomic Snow a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Schecter a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Schecter najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Schecter Nick Johnston HSS Atomic Snow
Právě si prohlížíte...

24590,- Kč