Schecter C-6 Pro Charcoal Burst

Schecter C-6 Pro Charcoal Burst
22 990 18 890 1942
22 990,- Kč

Původní cena: 18 890,- Kč


Hodnocení:


Schecter C-6 Pro Charcoal Burst z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Schecter C-6 Pro Charcoal Burst .

Detailní informace

Nová řada společnosti Schecter, která je vybavena custom snímači Diamond decimator, C-6 nabízí hráčům to nejlepší z přesné konstrukce kytar od společnosti, která tento termín definovala. Slaďte tyto snímače s hardtail kobylkou a dosáhnete maximální přesnost ladění a dlouhou životnost.
C-6 Pro, sestavená s krásným mahagonovým tělem a javorovým krkem, je dodávána s nastavovací...m mechanismem krku z uhlíkových vláken! Díky 24 jumbo pražcům je rychlé hraní jednoduché a plynulé, přičemž vám poskytuje plný přístup nahoru a dolů po krku a třípolohovým přepínačem ovládáte výstup a tón.
S povrchovou úpravou Charcoal Burst bude C-6 Pro způsobovat rozruch v jakékoliv scéně, do které ji zařadíte. Toto temné, ostré, kytarové monstrum je jedinečným nástrojem, který spojuje věrohodnost, kvalitu hardwaru a nádheru do jednoho celku. Vykládání hmatníku : Offset Pearloid Dot Konfigurace snímačů : HH Povrchová úprava : Gloss Snímač u krku : Schecter Diamond Decimator Výztuha krku : Dual Action Barva podle výrobce : Charcoal Burst Rádius hmatníku : 14" Ovládání : Hlasitost (Push / Pull) Nultý pražec : Graph Tech BLACK TUSQ XL Kobylka/tremolo : Schecter Custom Hardtail w/ String Thru Body Ladící mechanika : Schecter Velikost pražců : Extra Jumbo Přepínač : 3 - polohový Úchyt na pás : Standard Pouzdro/kufr v ceně : Ne Struny : Ernie Ball Regular Slinky Nickel Wound Ovládací knoflíky : Metal Knurled w/ Set Screw Pickguard : Ne Preferovaná ruka : Pravá ruka Kobylkový snímač : Schecter Diamond Decimator Tělo : Mahogany Země původu : Indonésie Menzura (mm) : 648.0 Krk : 3-Piece Maple Hmatník : Wenge Počet strun : 6 Typ : Superstrat Barva : Černá Konstrukce : Šroubovaný krk Počet pražců : 24 Šířka nultého pražce (mm) : 42.0 Lemování : Black 1-ply Ovládání : Tónová clona Profil krku : Ultra Thin C Hardware : Černá Barva : Hnědá Tloušťka : 010" / 046"

Produkt je výrobek značky Schecter ,distribuovaný s EAN kódem 0815447025949.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Schecter, Hobby, hudba a výtvarné umění Schecter, Hudební nástroje Schecter, Strunné nástroje Schecter, Kytary Schecter.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black Brown
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 890,- Kč
1 665,- Kč
Detail

Ortega RGL5EB-CE Guitalele Natural

Velikost Guitalele / Natural / Ortega
4 549,- Kč
Detail
2 771,- Kč
2 379,- Kč
Detail
6 159,- Kč
Detail
19 090,- Kč
Detail
10 390,- Kč
9 639,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Schecter C-6 Pro Charcoal Burst a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Schecter a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Schecter najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Schecter C-6 Pro Charcoal Burst
Právě si prohlížíte...

22990,- Kč