Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mahalo U-SMILE EA Sopránové ukulele Žlutá - 7% sleva

-7%
Mahalo U-SMILE EA Sopránové ukulele Žlutá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mahalo U-SMILE EA Sopránové ukulele Žlutá z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Mahalo U-SMILE EA Sopránové ukulele Žlutá .

Zlevněné zboží

Elektro-akustické sopránové ukulele ze série U-Smile, které nabízí tělo kompletně vyrobené ze dřeva Sengon, s unikátně tvarovanými a umístěnými zvukovými otvory, které dotvářejí "smajlíkový" design vrchní desky. Je také vybaveno speciálním, "smajlíkovým" vestavěným předzesilovacím systémem Mahalo MVT1: pokud je ukulele správně naladěné, na LCD displeji předzesilovače se objeví smajlík. Tento systém kromě toho nabízí i zabudovanou ladičku a ovladače Volume a Tone. Nástroj dále nabízí krk ze dřeva Jabon s mahagonovým hmatníkem s niklovými pražci,... stejně jako mahagonovou kobylku se struníkem GraphTech, pozlacenou ladící mechaniku Dolphin a struny Aquila Nylgut. Ukulele je dodáváno s měkkým pouzdrem. Žluté barevné provedení. Barva : Žlutá Výřez (cutaway) : Ne Integrovaná ladička : Ano Snímače : Ano Hardware : Pozlacené Počet pražců : 12 Země původu : Indonésie Preferovaná ruka : Pravá ruka Pouzdro/kufr v ceně : Pouzdro Elektronika : Mahalo MVT1 Přední deska : Sengon Balení obsahuje : Přenosné pouzdro Struny : Aquila Nylgut Zadní deska a luby : Sengon Počet strun : 4 Typ : Sopranové ukulele Barva podle výrobce : Žlutá Kobylka/tremolo : Mahogany Hmatník : Mahogany Ladící mechanika : Open Gear Povrchová úprava : High Gloss Nultý pražec : NuBone Velikost : Soprano Krk : Jabon Menzura (mm) : 346.0

Produkt je výrobek značky Mahalo ,distribuovaný s EAN kódem 8997032891725.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Mahalo, Hobby, hudba a výtvarné umění Mahalo, Hudební nástroje Mahalo, Strunné nástroje Mahalo, Kytary Mahalo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: Soprano
  • Barva: Yellow
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 090,- Kč
906,- Kč
Detail
1 199,- Kč
1 099,- Kč
Detail
979,- Kč
922,- Kč
Detail
1 989,- Kč
1 452,- Kč
Detail
1 989,- Kč
1 598,- Kč
Detail

Mahalo MP5 Guitalele Natural

Velikost Guitalele / Brown / Mahalo
1 843,- Kč
Detail
30 990,- Kč
Detail
859,- Kč
802,- Kč
Detail
1 689,- Kč
1 593,- Kč
Detail
700,- Kč
615,- Kč
Detail
1 789,- Kč
1 522,- Kč
Detail
1 611,- Kč
Detail
2 178,- Kč
Detail
2 249,- Kč
2 206,- Kč
Detail
1 989,- Kč
1 880,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Mahalo U-SMILE EA Sopránové ukulele Žlutá a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mahalo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mahalo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mahalo U-SMILE EA Sopránové ukulele Žlutá
Právě si prohlížíte... - 7% sleva

750,- Kč