Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Legator N6FS Ninja Solar Eclipse

Legator N6FS Ninja Solar Eclipse

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Legator N6FS Ninja Solar Eclipse z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Legator N6FS Ninja Solar Eclipse .

Detailní informace

Elektrická kytara s masivním tělem LEGATOR N6FS je originální riffovací nástroj pro moderní drtiče. Obrovský zvuk díky hybridnímu designu (tělo olše, přišroubovaný javorový krk, menzura 25,5">26,5", javorový hmatník, 24 vějířovitých pražců, snímače Alnico V) a optimální pohodlí díky tvaru krku Ibanez.Legator Guitars je americká značka založená v roce 2012, nástroje ...se vyrábějí v Koreji za neuvěřitelný poměr ceny a kvality. Vějířovité pražce a multi-scale konstrukce hmatníku vylepšují intonaci, ergonomii a celkový zážitek ze hry na kytaře a dokáží zvládnout i ta nejjedinečnější moderní ladění. Počet strun : 6 Velikost pražců : Medium Jumbo Snímače : Pasivní Barva podle výrobce : Solar Eclipse Konstrukce : Šroubovaný krk Konfigurace snímačů : HH Ovládání : 3-Way Blade Menzura (mm) : 673.0 Kobylkový snímač : Legator Hive Humbucker Šířka nultého pražce (mm) : 42.5 Snímač u krku : Legator Hive Humbucker Povrchová úprava : Gloss Země původu : Jižní Korea Nultý pražec : Graphite Typ : Superstrat Hardware : Černá Rádius hmatníku : 16" Hmatník : Javor Preferovaná ruka : Pravá ruka Počet pražců : 24 Ladící mechanika : Legator Brass Fixed Barva : Bordová Tělo : Olše Krk : Javor Ovládání : Hlasitost Vykládání hmatníku : Offset Black Dot

Produkt je výrobek značky Legator.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Legator, Hobby, hudba a výtvarné umění Legator, Hudební nástroje Legator, Strunné nástroje Legator, Kytary Legator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Bordeaux
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Legator N6FS Ninja Solar Eclipse a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Legator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Legator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Legator N6FS Ninja Solar Eclipse
Právě si prohlížíte...

12790,- Kč