Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lava Music Acoustic Koncertní ukulele Černá

Lava Music Acoustic Koncertní ukulele Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lava Music Acoustic Koncertní ukulele Černá z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Lava Music Acoustic Koncertní ukulele Černá .

Detailní informace

Pomocí mechanických simulací a algoritmů vytvořili 142 kusovou bionickou strukturu, která produkuje jasnější tón mnohem organičtějším způsobem. Vychutnejte si špičkový zvuk a kvalitu sestavení kdekoli jedete, nechte se inspirovat dobrodružstvím nebo dovolenou. Díky patentovanému kompozitnímu materiálu AirSonic z uhlíkových vláken si nyní můžete vzít LAVA U kamkoli. Schopné přizpůsobit s...e teplotě -20 ℃ až 60 ℃ a vlhkosti 10 % -90 %, od pouště až po polární oblasti. LAVA MUSIC zdokonalili výrobní proces krku i hmatníku LAVA U. Každý hmatník je CNC opracován se zakřivením pro pohodlí při hře, s ultra tuhou výztužnou tyčí z uhlíkových vláken uvnitř krku pro zlepšení stability a zvuku. Varianta: Akustický Barva podle výrobce: Černá Přední deska: Super AirSonic carbon Nultý pražec: TUSQ Preferovaná ruka: Pravá ruka Počet strun: 4 Typ: Koncertní ukulele Hmatník: High-Pressure Laminate Barva: Černá Velikost: Koncert Výřez (cutaway): Ne Zadní deska a luby: AirSonic carbon Země původu: Čína Povrchová úprava: Matní Počet pražců: 16 Menzura (mm): 375.0 Šířka nultého pražce (mm): 38.9 Integrovaná ladička: Ne Pouzdro/kufr v ceně: Ano

Produkt je výrobek značky Lava Music ,distribuovaný s EAN kódem 6973024270244.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Lava Music, Hobby, hudba a výtvarné umění Lava Music, Hudební nástroje Lava Music, Strunné nástroje Lava Music, Kytary Lava Music.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: Concert
  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

26 765,- Kč
25 290,- Kč
Detail
2 083,- Kč
Detail
700,- Kč
615,- Kč
Detail

Cordoba C1M 4/4 Natural Matte

Velikost 4/4 / Natural / Cordoba
3 784,- Kč
Detail
1 810,- Kč
Detail
1 290,- Kč
Detail
28 390,- Kč
26 690,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Lava Music Acoustic Koncertní ukulele Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lava Music a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lava Music najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lava Music Acoustic Koncertní ukulele Černá
Právě si prohlížíte...

4990,- Kč