Kala KA-MK-P-W/UB-S Sopránové ukulele Natural Satin - 7% sleva

-7%
Kala KA-MK-P-W/UB-S Sopránové ukulele Natural Satin
2 321 2 490 589
2 321,- Kč

Původní cena: 2 490,- Kč


Hodnocení:


Kala KA-MK-P-W/UB-S Sopránové ukulele Natural Satin z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Kala KA-MK-P-W/UB-S Sopránové ukulele Natural Satin .

Zlevněné zboží

Toto šikovné sopránové ukukele ve tvaru ananasu zaujme nejen svým zábavným tvarem, ale i pěkným pronikavým zvukem. O ten se postará celomahagónové tělo s vavřínovým hmatníkem a struny Aquila Super Nylgut, které jsou na ukulele Kala už tradicí. Tento nástroj je ideální pro zábavu s přáteli, na domácí zkoušení, jakož i pro začátečníky na první lekce hry na ukulele. Součástí je nepromokavé přenosné pouzdro, ktere je lehké, ale odolné vůči nepříznivým vnějším vlivům a ochrání vaš nástroj před škrábanci a prachem. Velikost : Soprano Zadní deska a lu...by : Mahogany Pouzdro/kufr v ceně : Pouzdro Ladící mechanika : Open Gear Šířka nultého pražce (mm) : 35.0 Typ : Sopranové ukulele Balení obsahuje : Ukulele Preferovaná ruka : Pravá ruka Barva podle výrobce : Natural Satin Výřez (cutaway) : Ne Barva : Natural Struny : Aquila Super Nylgut Menzura (mm) : 342.0 Krk : Mahogany Přední deska : Mahogany Země původu : Čína Povrchová úprava : Satin Počet pražců : 12 Nultý pražec : Plast Snímače : Ne Balení obsahuje : Přenosné pouzdro Počet strun : 4 Hmatník : Vavřín (Laurel)

Produkt je výrobek značky Kala ,distribuovaný s EAN kódem 0814017026744.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Kala, Hobby, hudba a výtvarné umění Kala, Hudební nástroje Kala, Strunné nástroje Kala, Kytary Kala.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: Soprano
  • Barva: Natural
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 092,- Kč
1 932,- Kč
Detail
1 429,- Kč
1 255,- Kč
Detail
1 740,- Kč
1 608,- Kč
Detail
4 292,- Kč
Detail
2 206,- Kč
2 035,- Kč
Detail

Mahalo MP5 Guitalele Natural

Velikost Guitalele / Brown / Mahalo
2 090,- Kč
Detail

Cordoba C4-CE 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Cordoba
10 990,- Kč
Detail
13 690,- Kč
11 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kala KA-MK-P-W/UB-S Sopránové ukulele Natural Satin a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kala a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kala najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kala KA-MK-P-W/UB-S Sopránové ukulele Natural Satin
Právě si prohlížíte... - 7% sleva

2321,- Kč