Jackson Pro Series Signature Chris Broderick Soloist HT6P Transparent Blue - 13% sleva

-13%
Jackson Pro Series Signature Chris Broderick Soloist HT6P Transparent Blue
21 390 24 490 91
21 390,- Kč

Původní cena: 24 490,- Kč


Hodnocení:


Jackson Pro Series Signature Chris Broderick Soloist HT6P Transparent Blue z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Jackson Pro Series Signature Chris Broderick Soloist HT6P Transparent Blue .

Zlevněné zboží

Bývalý kytarista skupiny Megadeth a současný kytarista skupiny Act of Defiance a In Flames Chris Broderick je se svojí oslnivou thrashovou hrou přehlasován jako náročný a moderní metal master. Jackson® Pro Series Signature Chris Broderick Soloist™ HT6P je kytara s 25,5-palcovou menzurou s rezonančním mahagonovým tělem s klenutou topolovou vrchní deskou a javorovým "through-body" krkem se šálovým spojem a grafitovou výztuž&ia...cute; pro pevnou stabilitu a vylepšený sustain. Jeho vavřínový hmatník o poloměru 12” s 24 jumbo pražci je ideální pro všechny styly hraní, pohodlný pro nízké riffování i leady. Současní kytaristé vyžadují tonální všestrannost a poutavou jasnost, aby udrželi krok s rychlými zvraty dnešního metalu. Direct mount humbucker snímače DiMarzio® Chris Broderick u kobylky a krku poskytují silné čisté harmonie se zvýrazněným atakem a pevnými basy pro všestranný tón, od těžkých akordů až po spalující sóla. Ovládání hlasitosti v sobě ukrývá přepínač push/pull pro dělení cívky, čímž se odemkne ještě více tónových možností, zatímco přepínač push/pull na ovladači tónové clony aktivuje tónový obvod. Přepínejte mezi kombinacemi snímačů pomocí třípolového přepínače, zatímco mini-kill switch umožňuje koktavé tóny, které se staly nedílnou součástí moderního metalu. Jackson Single-String hardtail kobylka vytváří dokonalou intonaci po celé délce krku, aby zajistila věrnost komplexních akordů, pracujících v harmonii s uzavřenými uzamykacími ladícími mechanikami Jackson pro stabilitu ladění, které vydrží silné údery rukou bez přelaďování. Síla, se kterou je třeba počítat, Pro Series Signature Chris Broderick Soloist HT6P je oděna do krásné transparentní modré povrchové úpravy s odpovídajícím reverzním headstockem Jackson AT-1 3x3 a černým hardwarem. Výztuha krku : Dual Action Ovládání : Tónová clona Barva : Modrá Menzura (mm) : 648.0 Přepínač : 3 - polohový Pouzdro/kufr v ceně : Ne Hmatník : Vavřín (Laurel) Tělo : Mahogany Hardware : Černá Povrchová úprava krku : Gloss Color Matched Šířka nultého pražce (mm) : 42.86 Ovládání : Hlasitost Velikost pražců : Jumbo Tloušťka : 010" / 046" Povrchová úprava : Gloss Úchyt na pás : Dunlop Dual-Design Lock Konfigurace snímačů : HH Série : Pro Series Krk : Javor Počet strun : 6 Ladící mechanika : Jackson Sealed Die-Cast Nultý pražec : Black Plastic Snímač u krku : Direct Mount DiMarzio Chris Broderick CB6 Kobylkový snímač : Direct Mount DiMarzio Chris Broderick CB6 Kobylka/tremolo : Jackson Single-String Interpret / Téma : Chris Broderick Barva podle výrobce : Transparent Blue Typ : Superstrat Pickguard : Ne Struny : Poniklovaná ocel Preferovaná ruka : Pravá ruka Země původu : Indonésie Ovládací knoflíky : Dome-Style Rádius hmatníku : 12" Konstrukce : Průběžný Počet pražců : 24

Produkt je výrobek značky Jackson ,distribuovaný s EAN kódem 0885978751990.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Jackson, Hobby, hudba a výtvarné umění Jackson, Hudební nástroje Jackson, Strunné nástroje Jackson, Kytary Jackson.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Blue
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 290,- Kč
1 091,- Kč
Detail
524,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Jackson Pro Series Signature Chris Broderick Soloist HT6P Transparent Blue a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jackson a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jackson najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jackson Pro Series Signature Chris Broderick Soloist HT6P Transparent Blue
Právě si prohlížíte... - 13% sleva

21390,- Kč