Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hagstrom Alvar Černá

Hagstrom Alvar Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hagstrom Alvar Černá z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Hagstrom Alvar Černá .

Detailní informace

V prastaré severské mytologii byl elfský bůh "Alvar" vynikajícím, mocným bojovníkem. Jak nám říká legenda, Alvar držel své emoce na uzdě a byl dokonalým vzorem nejlepšího přítele, na kterého se dalo vždy spolehnout. Hagstrom hrdě představují Hagstrom Alvar, menšího bratra Hagstrom Viking, který dokonale odpovídá svému severskému původu elfského bojovníka. Skutečn&ya...cute; nejlepší přítel a společník v boji. Tento nástroj s polodutým tělem se bude perfektně hodit pro hráče hledající polodutinu v menší kompaktní podobě. I když sdílí množství prvků svého většího sourozence, Alvar je vládnoucí silou i navzdory svým menším proporcím. Tělo: Ply Maple Kobylka/tremolo: Long Travel Tune-O-Matic with Hagstrom Trapeze Tail Piece Kobylkový snímač: Hagstrom HJ-50 Barva: Černá Konstrukce: Lepený Ovládací knoflíky: Witch Hat Ovládání: Hlasitost Ovládání: Tónová clona Země původu: Čína Výřez (cutaway): Ano Preferovaná ruka: Pravá ruka Rádius hmatníku: 15" Povrchová úprava: Lesk Vykládání hmatníku: Pearloid Block Hmatník: Resinator Počet pražců: 22 Velikost pražců: Medium Jumbo Tloušťka: 010" / 046" Pouzdro/kufr v ceně: Ne Hardware: Chróm Povrchová úprava krku: Gloss Krk: Javor Snímač u krku: Hagstrom HJ-50 Počet strun: 6 Šířka nultého pražce (mm): 43.0 Konfigurace snímačů: HH Menzura (mm): 628.0 Série: Alvar Nultý pražec: Graphtech BLACK TUSQ XL Struny: D’Addario Přepínač: 3 - polohový Přední deska: Ply Maple Výztuha krku: H-Expander Ladící mechanika: Hagstrom Design 18:1 Typ: Semi-akustická Barva podle výrobce: Černá

Produkt je výrobek značky Hagstrom ,distribuovaný s EAN kódem 7340071903446.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Hagstrom, Hobby, hudba a výtvarné umění Hagstrom, Hudební nástroje Hagstrom, Strunné nástroje Hagstrom, Kytary Hagstrom.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hagstrom Alvar Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hagstrom a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hagstrom najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hagstrom Alvar Černá
Právě si prohlížíte...

18290,- Kč