Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Gretsch G9121-ACE Tenorové ukulele Honey Mahogany Stain

Gretsch G9121-ACE Tenorové ukulele Honey Mahogany Stain

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Gretsch G9121-ACE Tenorové ukulele Honey Mahogany Stain z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Gretsch G9121-ACE Tenorové ukulele Honey Mahogany Stain .

Detailní informace

Elektroakustické tenorové ukulele. Vybaveno snímačem Fishman Kula s vestavěným předzesilovačem. Vrchní deska, spodní deska a luby jsou z mahagonu. Mahagonový krk je z jednoho kusu dřeva. Palisandr byl použit při výrobě hmatníku a kobylky. Hmatník disponuje 19-ti pražci, menzurou 432 mm a je zdoben''Snowflake'' značením. Struník a nultý pražec jsou z kosti. Ladění zabezpečuje Grover 9NB mechanika. Aquila Nylgut struny. Součástí je i Deluxe Gig bag. Barevné provedení: Honey Mahogany Stain. Barva: Hnědá Země původu: Čína Preferovaná ruka: Pravá ru...ka Barva podle výrobce: Honey Mahogany Stain Typ: Tenorové ukulele Krk: Mahagon Pouzdro/kufr v ceně: Pouzdro Struny: Aquila Nylgut Menzura (mm): 432.0 Výřez (cutaway): Ano Snímače: Ano Šířka nultého pražce (mm): 35.0 Hardware: Nikl Ladící mechanika: Grover 9 NB StaTite Geared Velikost: Tenor Počet strun: 4 Zadní deska a luby: Mahagon Kobylka/tremolo: Ovangkol Ovládání: Integrovaná ladička Ovládání: Hlasitost Ovládání: Bass Ovládání: Middle Ovládání: Treble Povrchová úprava: Matné Hmatník: Ovangkol Počet pražců: 19 Balení obsahuje: Přenosné pouzdro Elektronika: Fishman Kula Nultý pražec: Kost Přední deska: Mahagon Integrovaná ladička: Ano

Produkt je výrobek značky Gretsch ,distribuovaný s EAN kódem 0885978946464.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Gretsch, Hobby, hudba a výtvarné umění Gretsch, Hudební nástroje Gretsch, Strunné nástroje Gretsch, Kytary Gretsch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: Tenor
  • Barva: Brown
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 639,- Kč
Detail

Yamaha CGS 104A 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Yamaha
3 332,- Kč
Detail

Yamaha C30M 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Yamaha
3 340,- Kč
Detail
2 222,- Kč
Detail
8 809,- Kč
8 469,- Kč
Detail

Ortega R221BK 3/4 Černá

Velikost 3/4 / Black / Ortega
5 639,- Kč
Detail

Gretsch Strap Wings Black/Orange

Black Orange Grey / Textile / Gretsch
508,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Gretsch G9121-ACE Tenorové ukulele Honey Mahogany Stain a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gretsch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gretsch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gretsch G9121-ACE Tenorové ukulele Honey Mahogany Stain
Právě si prohlížíte...

6090,- Kč