Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Gretsch G5260 Electromatic Jet Baritone IL London Grey

Gretsch G5260 Electromatic Jet Baritone IL London Grey

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Gretsch G5260 Electromatic Jet Baritone IL London Grey z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Gretsch G5260 Electromatic Jet Baritone IL London Grey .

Detailní informace

Elektrická kytara s tvarem těla Singlecut ze série Gretsch G5260 Electromatic Jet Baritone. Tělo je vyrobeno z javoru. Krk, zhotovený z javoru a je osazen hmatníkem z dřeva Laurel s 22 pražci. Kytara je vybavena snímači Broad'Tron BT-2S při kobylce a u krku. Kromě toho nástroj nabízí kobylku Secured adjustovány-Matic, poniklovaný hardware a ladící mechaniku Die-Cast. Tělo: Mahagon Barva: Šedá Barva podle výrobce: London Grey Země původu: Čína Preferovaná ruka: Pravá ruka Rádius hmatníku: 12" Povrchová úprava: Lesk Hmatník: Indian Laurel Počet p...ražců: 22 Velikost pražců: Medium Jumbo Hardware: Chróm Povrchová úprava krku: Gloss Krk: Javor Nultý pražec: Syntetická kost Přepínač: 3 - polohový Ladící mechanika: Die Cast Počet strun: 6 Typ: Singlecut Kobylka/tremolo: Anchored Adjusto-Matic Kobylkový snímač: Gretsch Mini Humbucking Ovládací knoflíky: G-Arrow Ovládání: Tónová clona Ovládání: Hlasitost Vykládání hmatníku: Pearloid Big Block Tloušťka: 010" / 046" Snímač u krku: Gretsch Mini Humbucking Profil krku: Thin U Šířka nultého pražce (mm): 42.86 Pickguard: Black Plexi Pickguard with White Gretch Logo Konfigurace snímačů: HH Menzura (mm): 756.0 Struny: Poniklovaná ocel Přední deska: Mahagon Snímače: Pasivní

Produkt je výrobek značky Gretsch ,distribuovaný s EAN kódem 0885978416288.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Gretsch, Hobby, hudba a výtvarné umění Gretsch, Hudební nástroje Gretsch, Strunné nástroje Gretsch, Kytary Gretsch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

11 590,- Kč
10 990,- Kč
Detail

Cascha CGC 200 3/4 Natural

Velikost 3/4 / Natural / Cascha
4 490,- Kč
Detail

Gretsch Strap Penguin Grey/Black

Grey Violet Black / Textile / Gretsch
495,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Gretsch G5260 Electromatic Jet Baritone IL London Grey a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gretsch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gretsch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gretsch G5260 Electromatic Jet Baritone IL London Grey
Právě si prohlížíte...

13490,- Kč