Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Gibson G-45 Natural

Gibson G-45 Natural

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Gibson G-45 Natural z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Gibson G-45 Natural .

Detailní informace

G-45 Standard staví na revoluční nové platformě řady G-45, která poskytuje dokonalou kombinaci tónu, výkonu a tradičního stylu Gibson pro všechny hráče na všech úrovních. Je ručně vyrobena v továrně v Bozemane v Montaně pomocí osvědčených technik, jako jsou lepené rybinové spoje krku a klenuté vrchní vzpěry, spolu s moderními specifikacemi, jako jsou štíhlejší hloubky těla a prof...ily krku Advanced Response. G-45 Standard má lesklý povrch, hmatník Richlite, polohové značky Soft Diamond a přední a zadní binding těla. Masivní smrkový top Sitka a hřbet a boky z ořechového dřeva poskytují ostré zvuky s množstvím nádherných podtónů, zatímco snímač Fishman Sonitone zachytí všechny nuance a umožní jednoduché zapojení a přehrávání doma, ve studiu nebo na pódiu. Barva : Natural Tloušťka : 012" / 053" Rádius hmatníku : 16" Kobylka/tremolo : Rectangular Closed Slot Striped Ebony Ladící mechanika : Grover Mini Rotomatics Šířka nultého pražce (mm) : 43.82 Přední deska : Sitka Spruce Počet strun : 6 Zadní deska a luby : Walnut Nultý pražec : TUSQ Hmatník : Eben Menzura (mm) : 628.65 Úchyt na pás : Standard Výztuha krku : Dual Action Země původu : USA Velikost pražců : Standard Balení obsahuje : Přenosné pouzdro Pickguard : Černá Krk : Utile Preferovaná ruka : Pravá ruka Pouzdro/kufr v ceně : Pouzdro Typ : Folk Povrchová úprava krku : Satin Výřez (cutaway) : Ne Povrchová úprava : Satin Nitrocellulose Lacquer Počet pražců : 20 Vykládání hmatníku : Acrylic Dot Profil krku : Advanced Response Barva podle výrobce : Natural Hardware : Chróm

Produkt je výrobek značky Gibson ,distribuovaný s EAN kódem 0711106056265.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Gibson, Hobby, hudba a výtvarné umění Gibson, Hudební nástroje Gibson, Strunné nástroje Gibson, Kytary Gibson.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Natural
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

65 390,- Kč
61 790,- Kč
Detail
1 849,- Kč
1 785,- Kč
Detail
1 168,- Kč
Detail
3 129,- Kč
3 062,- Kč
Detail
38 490,- Kč
35 890,- Kč
Detail
2 089,- Kč
2 039,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Gibson G-45 Natural a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gibson a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gibson najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gibson G-45 Natural
Právě si prohlížíte...

28190,- Kč