Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fender Squier FSR Affinity Series Strat HSS LRL Metallic Black

Fender Squier FSR Affinity Series Strat HSS LRL Metallic Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fender Squier FSR Affinity Series Strat HSS LRL Metallic Black z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fender Squier FSR Affinity Series Strat HSS LRL Metallic Black .

Detailní informace

Fender®, Squier® Affinity Series™ Stratocaster® HSS přináší legendární design a typický tón pro moderního ctižádostivého kytaristu. Tento Strat® obsahuje několik vylepšení jako je tenké a lehké tělo, štíhlý a pohodlný profil krku ve tvaru písmene „C“, 2-bodová tremolo kobylka pro vynikající práci s tremolem a uzavřené die-cast ladící...; mechaniky s dělenými hřídeli pro plynulé, přesné ladění a snadné přestrunění. Tento model je vybaven kobylkovým snímačem Squier humbucker a single-coil snímači na krku a uprostřed pro zvukovou rozmanitost, a proto je připraven doprovázet každého hráče v jakékoli fázi. Preferovaná ruka: Pravá ruka Typ: Stratocaster Tělo: Topol Krk: Javor Hmatník: Indian Laurel Barva: Černá Konfigurace snímačů: HSS Počet strun: 6 Počet pražců: 21 Pouzdro/kufr v ceně: Ne Menzura (mm): 648.0 Série: Affinity Series Povrchová úprava: Gloss Polyurethane Profil krku: C Povrchová úprava krku: Satin Urethane with Gloss Urethane Headstock Face Rádius hmatníku: 9,5" Velikost pražců: Medium Jumbo Konstrukce: Šroubovaný krk Kobylkový snímač: Ceramic Humbucker Střední snímač: Ceramic Single-Coil Snímač u krku: Ceramic Single-Coil Ovládání: Hlasitost Ovládání: Tónová clona Ovládací knoflíky: Black Plastic Přepínač: 5-ti polohový Kobylka/tremolo: 2-Point Synchronized Tremolo with Block Saddles Hardware: Chróm Ladící mechanika: Sealed Die-Cast with Split Shafts Vykládání hmatníku: Pearloid Dot Struny: Poniklovaná ocel Tloušťka: 009" / 042" Šířka nultého pražce (mm): 42.0 Nultý pražec: Syntetická kost Výztuha krku: Nastavování u hlavy Pickguard: 1-Ply Black Sparkle Země původu: Čína Úchyt na pás: Standard Barva podle výrobce: Metallic Black Úroveň dovedností: Začátečník

Produkt je výrobek značky Fender Squier ,distribuovaný s EAN kódem 0885978920747.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Fender Squier, Hobby, hudba a výtvarné umění Fender Squier, Hudební nástroje Fender Squier, Strunné nástroje Fender Squier, Kytary Fender Squier.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 618,- Kč
1 489,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fender Squier FSR Affinity Series Strat HSS LRL Metallic Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fender Squier a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fender Squier najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fender Squier FSR Affinity Series Strat HSS LRL Metallic Black
Právě si prohlížíte...

7290,- Kč