Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fender Squier Affinity Series Telecaster Deluxe MN BPG Černá

Fender Squier Affinity Series Telecaster Deluxe MN BPG Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fender Squier Affinity Series Telecaster Deluxe MN BPG Černá z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fender Squier Affinity Series Telecaster Deluxe MN BPG Černá .

Detailní informace

Squier® Affinity Series ™ Telecaster® Deluxe, vstupní brána do osvědčené rodiny Fender®, přináší legendární design a typický tón pro moderního kytaristy. Tento Tele® nabízí několik vylepšení, jako je tenké a lehké tělo, tenký a pohodlný profil krku ve tvaru "C", hardtail kobylka přes tělo pro optimální rezonanci těla a zapečetěné die-cast ladící mechaniky s ...dělenými hřídelemi pro plynulé a přesné ladění a lehké přestrunění. Tento model je nabitý dvěma humbucker snímači Squier s individuálním ovládáním hlasitosti a tónovou clonou pro žánrově odolnou zvukovou rozmanitost a je připraven doprovázet jakéhokoliv hráče v jakékoliv fázi. Tělo: Topol Kobylka/tremolo: Pevná Kobylkový snímač: Ceramic Humbucker Barva podle výrobce: Černá Barva: Černá Konstrukce: Šroubovaný krk Ovládací knoflíky: Skirted Amp Knobs Ovládání: Hlasitost Ovládání: Tónová clona Preferovaná ruka: Pravá ruka Rádius hmatníku: 9,5" Povrchová úprava: Lesk Vykládání hmatníku: Black Dot Hmatník: Javor Počet pražců: 21 Velikost pražců: Medium Jumbo Tloušťka: 009" / 042" Pouzdro/kufr v ceně: Ne Hardware: Chróm Povrchová úprava krku: Satin Urethane Krk: Javor Snímač u krku: Ceramic Humbucker Profil krku: C Počet strun: 6 Šířka nultého pražce (mm): 42.0 Pickguard: 3-Ply Black Konfigurace snímačů: HH Elektronika: Pasivní Menzura (mm): 648.0 Série: Affinity Series Nultý pražec: Syntetická kost Struny: Poniklovaná ocel Přepínač: 3 - polohový Výztuha krku: Dual Action Ladící mechanika: Die Cast Typ: Telecaster Snímače: Pasivní Úroveň dovedností: Začátečník Země původu: Indonésie

Produkt je výrobek značky Fender Squier ,distribuovaný s EAN kódem 0885978723461.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Fender Squier, Hobby, hudba a výtvarné umění Fender Squier, Hudební nástroje Fender Squier, Strunné nástroje Fender Squier, Kytary Fender Squier.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 159,- Kč
2 966,- Kč
Detail
36 390,- Kč
35 690,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fender Squier Affinity Series Telecaster Deluxe MN BPG Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fender Squier a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fender Squier najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fender Squier Affinity Series Telecaster Deluxe MN BPG Černá
Právě si prohlížíte...

5990,- Kč