Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fender Squier Affinity Series Telecaster Deluxe Charcoal Frost Metallic

Fender Squier Affinity Series Telecaster Deluxe Charcoal Frost Metallic

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fender Squier Affinity Series Telecaster Deluxe Charcoal Frost Metallic z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fender Squier Affinity Series Telecaster Deluxe Charcoal Frost Metallic .

Detailní informace

Telecaster Deluxe je novinka v řadě Affinity, která obsahuje humbucker snímače s novým zvukem pro vynikající tón. Moderní 6-sedlová hardtail kobylka přes tělo poskytuje přesnou intonaci, zatímco povrch krku se saténovou úpravou s lesklým headstockom kombinuje skvělý pocit a prvotřídní vzhled. Aktualizované logo na headstocku dodává Affinity Telecaster Deluxe svěží estetiku, zatímco vylepšené l...adící mechaniky s uzavřeným převodem s dělenými hřídelemi umožňují snadné, plynulé a přesné ladění. Squier Affinity Telecaster Deluxe je v provedení Charcoal Frost Metallic s 3-vrstvým bílým pickguard a vavřínovým hmatníkem. Preferovaná ruka: Pravá ruka Typ: Telecaster Tělo: Topol Krk: Javor Barva podle výrobce: Charcoal Frost Metallic Hmatník: Indian Laurel Barva: Šedá Konfigurace snímačů: HH Počet strun: 6 Počet pražců: 21 Pouzdro/kufr v ceně: Ne Série: Affinity Series Menzura (mm): 648.0 Povrchová úprava: Lesk Profil krku: C Povrchová úprava krku: Satin Urethane Rádius hmatníku: 9,5" Velikost pražců: Medium Jumbo Konstrukce: Šroubovaný krk Kobylkový snímač: Ceramic Humbucker Snímač u krku: Ceramic Humbucker Elektronika: Pasivní Ovládání: Hlasitost Ovládání: Tónová clona Přepínač: 3 - polohový Kobylka/tremolo: Pevná Hardware: Chróm Ladící mechanika: Die Cast Vykládání hmatníku: Pearloid Dot Struny: Poniklovaná ocel Tloušťka: 009" / 042" Šířka nultého pražce (mm): 42.0 Nultý pražec: Syntetická kost Výztuha krku: Dual Action Země původu: Čína Pickguard: 3-Ply White Ovládací knoflíky: Skirted Amp Knobs Snímače: Pasivní Úroveň dovedností: Začátečník

Produkt je výrobek značky Fender Squier ,distribuovaný s EAN kódem 0885978723546.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Fender Squier, Hobby, hudba a výtvarné umění Fender Squier, Hudební nástroje Fender Squier, Strunné nástroje Fender Squier, Kytary Fender Squier.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

8 819,- Kč
8 639,- Kč
Detail
8 899,- Kč
8 689,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fender Squier Affinity Series Telecaster Deluxe Charcoal Frost Metallic a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fender Squier a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fender Squier najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fender Squier Affinity Series Telecaster Deluxe Charcoal Frost Metallic
Právě si prohlížíte...

6390,- Kč