Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fender Squier Affinity Series Starcaster MN 3-Tone Sunburst

Fender Squier Affinity Series Starcaster MN 3-Tone Sunburst

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fender Squier Affinity Series Starcaster MN 3-Tone Sunburst z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fender Squier Affinity Series Starcaster MN 3-Tone Sunburst .

Detailní informace

Elektrická kytara ze série Fender Affinity. V 70. letech 20 století byl představen původní model semi-hollow Starcaster se stylovým designem a všestranným zvukem. Affinity Series Starcaster přináší plný tón díky dvěma humbucker snímačem. Pohodlný pocit při hře zabezpečuje slim krk ve tvaru C. Barva: Sunburst Preferovaná ruka: Pravá ruka Typ: Semi-akustická Barva podle výrobce: 3-Tone Sunburst Hmatník: Javor Série: Affinity Ser...ies Země původu: Indonésie Tělo: Olše Výřez (cutaway): Ano Počet strun: 6

Produkt je výrobek značky Fender Squier ,distribuovaný s EAN kódem 0885978067732.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Fender Squier, Hobby, hudba a výtvarné umění Fender Squier, Hudební nástroje Fender Squier, Strunné nástroje Fender Squier, Kytary Fender Squier.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Sunburst
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Cort AC100 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Cort
3 790,- Kč
Detail
4 333,- Kč
Detail
1 289,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fender Squier Affinity Series Starcaster MN 3-Tone Sunburst a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fender Squier a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fender Squier najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fender Squier Affinity Series Starcaster MN 3-Tone Sunburst
Právě si prohlížíte...

7590,- Kč