Fender Player Series Telecaster MN Tidepool

Fender Player Series Telecaster MN Tidepool
18 490 17 590 549
18 490,- Kč

Původní cena: 17 590,- Kč


Hodnocení:


Fender Player Series Telecaster MN Tidepool z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fender Player Series Telecaster MN Tidepool .

Detailní informace

Elektrická kytara typu Telecaster z modelové řady Player Series. Tělo nástroje je vyrobeno z olše a lakované lesklým polyesterovým lakem. Šroubovaný krk vyrobený z javoru s menzurou délky 648 mm a radiusem 241 mm je osazen hmatníkem z javoru s 22 pražci typu Medium Jumbo. O ladění a intonaci se stará sada uzavřených mechanik v provedení chrome, nultý pražec se šířkou 42 mm ze syntetické kosti a kobylka 6-Saddle String-Through-Body Tele. Po zapojení nástroje do komba se o zvuk postará dvojice snímačů Player Series Single-Coil v konfiguraci SS. S...nímače se ovládají pomocí přepínače s 3 polohami a potenciometry Master Volume a Master Tone. Barevné provedení:Tidepool Kobylka/tremolo : Fixed Ladící mechanika : Standard Cast/Sealed Přepínač : 3 - polohový Konfigurace snímačů : SS Šířka nultého pražce (mm) : 42.0 Varianta : Javor Povrchová úprava : Lesk Hmatník : Javor Země původu : Mexiko Počet strun : 6 Varianta : Pravá ruka Krk : Javor Preferovaná ruka : Pravá ruka Počet pražců : 22 Série : Player Series Ovládání : Tónová clona Menzura (mm) : 648.0 Barva podle výrobce : Tidepool Velikost pražců : Medium Jumbo Rádius hmatníku : 9,5" Typ : Telecaster Hardware : Chrom / Nikl Barva : Modrá Snímače : 2x Fender New Player Single-Coil Tělo : Olše Profil krku : Moderní C Ovládání : Hlasitost

Produkt je výrobek značky Fender ,distribuovaný s EAN kódem 0885978909933.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Fender, Hobby, hudba a výtvarné umění Fender, Hudební nástroje Fender, Strunné nástroje Fender, Kytary Fender.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Blue
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 426,- Kč
Detail

Valencia VC104C 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Valencia
2 031,- Kč
1 283,- Kč
Detail

Tanglewood EM C3 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Tanglewood
3 286,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fender Player Series Telecaster MN Tidepool a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fender a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fender najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fender Player Series Telecaster MN Tidepool
Právě si prohlížíte...

18490,- Kč