Fender Player Series Stratocaster HSH PF Tobacco Burst

Fender Player Series Stratocaster HSH PF Tobacco Burst
19 090 19 390 1982
19 090,- Kč

Původní cena: 19 390,- Kč


Hodnocení:


Fender Player Series Stratocaster HSH PF Tobacco Burst z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fender Player Series Stratocaster HSH PF Tobacco Burst .

Detailní informace

Elektrická kytara typu Stratocaster z modelové řady Player Series. Tělo nástroje je vyrobeno z olše a lakováno lesklým polyesterovým lakem. Šroubovaný krk vyrobený z javoru s menzurou délky 648 mm a 9,5" radiusem je osazen hmatníkem z dřeviny Pau Ferro s 22 pražci typu Medium Jumbo. O ladění a intonaci se stará sada uzavřených mechanik v provedení chromu, nultý pražec se šířkou syntetické kosti a kobylka 2-Point Synchronized Tremolo s kameny typu Bent Steel Saddles. Po zapojení nástroje do komba se o zvuk postará trojice snímačů Player Series S...ingle-Coil a Humbucker v konfiguraci HSH. Snímače se ovládají pomocí přepínače s 5 polohami a možností rozepínání humbuckera a potenciometrů Master Volume, Tone 1 a Tone 2. Série : Player Series Velikost pražců : Medium Jumbo Ovládání : Tónová clona Barva : Burst Hmatník : Pau Ferro Kobylka/tremolo : Single-Locking Tremolo Ladící mechanika : Standard Cast/Sealed Preferovaná ruka : Pravá ruka Pouzdro/kufr v ceně : Ne Menzura (mm) : 648.0 Přepínač : 5-ti polohový Konfigurace snímačů : HSH Barva podle výrobce : Tobacco Burst Země původu : Mexiko Počet strun : 6 Šířka nultého pražce (mm) : 42.8 Krk : Javor Rádius hmatníku : 9,5" Ovládání : Hlasitost Profil krku : Moderní C Elektronika : Pasivní Typ : Stratocaster Počet pražců : 22 Snímače : 2x Fender New Player Humbucking , 1x New Player Single-Coil Tělo : Olše Hardware : Chrom / Nikl Povrchová úprava : Lesk

Produkt je výrobek značky Fender ,distribuovaný s EAN kódem 0885978909810.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Fender, Hobby, hudba a výtvarné umění Fender, Hudební nástroje Fender, Strunné nástroje Fender, Kytary Fender.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Burst
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 909,- Kč
Detail
17 990,- Kč
13 190,- Kč
Detail
5 419,- Kč
5 019,- Kč
Detail
13 290,- Kč
Detail
5 189,- Kč
3 894,- Kč
Detail
589,- Kč
526,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fender Player Series Stratocaster HSH PF Tobacco Burst a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fender a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fender najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fender Player Series Stratocaster HSH PF Tobacco Burst
Právě si prohlížíte...

19090,- Kč